test

Sosiaaliohjaajan sijaisuus, aikuissosiaalityö

Ansök senast  4.12.2023 14:00

Haemme sosiaaliohjaajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen työikäisten palveluihin aikuissosiaalityön ja ohjauksen tiimiin Kaksineuvoisen sote-keskukseen. Ensisijainen työskentelypaikka on Kauhava. Työ alkaa 8.1.2024 ja kestää 30.6.2024 saakka.

Haemme sosiaaliohjaajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen työikäisten palveluihin aikuissosiaalityön ja ohjauksen tiimiin Kaksineuvoisen sote-keskukseen (Kauhava ja Evijärvi). Ensisijainen työskentelypaikka on Kauhava. Työ alkaa 8.1.2024 ja kestää 30.6.2024 saakka.

Aikuissosiaalityöntiimissä työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää, viisi sosiaaliohjaajaa ja toimistotyöntekijä, tiimin esihenkilönä toimii vastuuyksikköjohtaja/johtava sosiaalityöntekijä. Tehtävän hoitamiseen tarvitaan omaa autoa.

Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu laaja-alaisesti eri sosiaalihuollon tehtäviä. Työtehtävässä painottuu talous- ja toimeentulotukityö sekä palveluntarpeenarvioinnit ja suunnitelmallinen sosiaalityö. Edellytämme asiakaslähtöisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä toimia laajassa verkostossa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn aikuissosiaalityössä ja kannustavan sekä tukevan työyhteisön.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölaissa (817/2015 § 8) mainittu pätevyys.

Valittavan henkilön tulee täyttää TE-palveluiden vuorotteluvapaan sijaiselle asettamat ehdot.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen viransijaisuuden vastaanottamista.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Vastuuyksikköjohtaja Hanna Lindström
Puh. 040 540 2296
hanna.lindstrom@hyvaep.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000.

Läs om arbetsgivare