Sosiaaliohjaajan sijaisuus (hakuaikaa jatkettu) - Kirkkonummen kunta

Sosiaaliohjaajan sijaisuus (hakuaikaa jatkettu)

Sosiaaliohjaajan sijaisuus.

Kirkkonummen kunnan työllistymisyksikkö Toimarissa on avoinna sosiaaliohjaajan sijaisuus 11.6.2019 - 31.12.2019.

Tehtävän kuvaus:
Toimipaikkana on Kirkkonummen kunnan Työllistymisyksikkö Toimari. Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluvat TYP:in asiakastyö sekä osallistuminen kuntouttavan työtoiminnan asiakaskuntoutukseen.
Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) ja kuntouttavan työtoiminnan tavoitteina on tukea asiakkaita aktivoitumaan uudelleen työllistymistä edistävään ammatilliseen koulutukseen tai työelämään palveluohjauksen avulla.

TYP-työntekijänä arvioit yhdessä TE-toimiston virkailijan sekä Kelan kanssa työtä vailla olleiden palvelutarpeita ja suunnittelet ja osallistut palvelun toteutumiseen. Kunnan työntekijänä TYP:ssä keskityt asiakkaan ohjaamiseen sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Pätevyysvaatimus: Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta (817/2015). Tehtävien hoitamisen kannalta on eduksi pitkään työtä vailla olleiden ohjaamisen periaatteiden tuntemus, tietämys laki työllistymistä edistävästä monialaisesta yhteispalvelusta (TYP-laki) sekä kuntouttavan työtoiminnan tietämys ja osaaminen.

Palkkaus määräytyy KVTES:n palkkahinnoittelun ja kunnassa tällä hetkellä noudatettavan palkkahinnoittelun mukaisesti (2.690,95 €/kk).

Työpaikan osoite Hvittorpintie 6, 02430 Masala

Lähetä hakemuksesi 12.7.2019 klo 12:00 (hakuaikaa jatkettu) mennessä kuntarekryn sähköisellä lomakkeella (työavain 236853)

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja antaa työllistymisyksikön johtaja Ulla Railio p. 040-5768686 tai sähköpostitse muodossa etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi tai vastaava kuntoutussuunnittelija Thijs Verbrugghe p. 0400 -277 934

Perusturvapalvelujen toimiala, Toimintakyvyn tukipalvelut, Työllistymispalvelut
Osoite: Hvittorpintie 6, 02430 Masala

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.
Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan