Sosiaaliohjaajan toimi vammaispalvelussa - Raseborg stad

Sosiaaliohjaajan toimi vammaispalvelussa

Raaseporin kaupunki hakee sosiaaliohjaajaa/tiiminvetäjää vammaispalveluun 1.10.2019 alkaen.

Tervetuloa mukaan kehittämään toimintaamme!

Raaseporin kaupunki kehittää erityishuollon asiakkaiden asumistoimintaa. Tarjoamme mielenkiintoista, luovaa, vaihtelevaa ja haastavaa työtä.

Hakemamme henkilö on osa tiimiä, joka työskentelee erityistä tukea ja ohjausta tarvitsevien vammaisten kanssa.

Etsimämme henkilö on energinen ja viihtyy tiimityössä. Edellytämme sosiaalisia taitoja, joustavuutta, itsenäistä työskentelyä, vastuullisuutta, ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä myönteistä suhtautumista uusajatteluun. Odotamme myös aktiivista roolia toiminnan kehittämisessä ja johtamisessa. Tiiminvetäjä vastaa yksikön toiminnan johtamisesta, suunnittelemisesta ja kehittämisestä. Lisäksi tiiminvetäjä päättää yksikön resurssien käytöstä, laatii raportit sekä tilittää saavutetut tavoitteet ja resurssien käytön.

Työ on itsenäistä ja se edellyttää oma-aloitteisuutta ja hyvää yhteistyökykyä. Odotamme sosiaalista ja pedagogista otetta työtehtäviin, joissa asiakkaan itsemääräämisoikeus ja osallisuus asetetaan etusijalle.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosionomi AMK (sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 mukaan) tai vastaava koulutus sekä hyvä suomen ja ruotsin kielen taito. Ansioksi luetaan kokemus erityishuollosta annetun lain piirissä olevien henkilöiden kanssa työskentelystä, mutta tärkeintä on avoimuus uusille kokemuksille ja halukkuus kouluttautua alalla. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva. Työtehtäviin kuuluu ainakin aluksi sekä hallinnollisia tehtäviä että suoraa asiakastyötä. Toiminnan odotetaan kehittyvän tiiminvetäjän johdolla, mikä voi johtaa siihen, että tiiminvetäjä hoitaa vastaisuudessa vain hallinnollisia tehtäviä. Palkkaus KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Raaseporin kaupunki soveltaa henkilökunnalleen tartuntatautilain §:n 48 mukaista rokotusvaatimusta.

Lisätietoa antaa sosiaaliohjaaja Lena Westerholm, puh. 019 289 2279, s-posti lena.westerholm@raasepori.fi.

Hakemus täytetään osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 242721. Hakuaika päättyy 26.7.2019 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Lisätietoa antaa sosiaaliohjaaja Lena Westerholm, puh. 019 289 2279, s-posti lena.westerholm@raasepori.fi.

Sosiaalipalvelut
Osoite: Raasepori, 10611 Raasepori

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.
Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan