Skip to main content
test

Salon kaupungin sosiaalityön aikuisten palveluissa on haettavana sosiaaliohjaajan viransijaisuus ajalle 1.10.2022-30.6.2023


Hei! Oletko kiinnostunut aikuisten ihmisten auttamisesta? Tässä on Sinulle mahdollisuus loistavaan työpaikkaan ja työyhteisöön!

Sosiaaliohjaajan työhön kuuluu työikäisten ja iäkkäiden asiakkaiden tilanteen arviointi, palveluohjaus, työllistämistä edistävät toimet, palveluiden järjestäminen, päätöksenteko ja verkostoissa tehtävä työ. Erityisesti työikäisten asiakkaiden palvelut tarvitsevat nyt panostasi. Sosiaaliohjaaja tekee asiakastyötä sekä itsenäisesti että sosiaalityöntekijän työparina. Työn tukena on tiimi, jossa toimii 6 sosiaalityöntekijää, 10 sosiaaliohjaajaa, 5 etuuskäsittelijää, toimistosihteeri sekä lähiesimiehenä aikuissosiaalityön päällikkö. Aikuisten palvelut on saanut hyvät tulokset jo neljästä peräkkäisestä henkilöstölle tehdystä hyvinvointikyselystä!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen kelpoisuus.
Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa osaamista vaativissa asiakastilanteissa, asiakaslähtöistä, arvioivaa ja kehittävää työotetta, hyviä suullisia ja kirjallisia ilmaisutaitoja sekä riittävää sosiaalipalveluiden asiantuntemusta. Eduksi luetaan erinomaiset työyhteisötaidot ja työkokemus sosiaalipalveluista. Tarjoamme työn tueksi työnohjauksen ja työhön liittyvää koulutusta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. 6 kuukauden jälkeen maksetaan henkilökohtaista palkanlisää esimiehen kanssa tehdyn arvioinnin perusteella. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Sosiaaliohjaajan tehtäväkohtainen palkka on 3035,88 euroa.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus.

Lisätietoja antaa aikuissosiaalityön päällikkö Mika Metsäpalo, 044 778 3071 (16.8. klo 13.00-15.00) tai mika.metsapalo@salo.fi. Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sosiaaliohjaajan viransijaisuus / aikuisten palvelut. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 17.8.2022 kello 12.00. Haastattelujen ensimmäinen kierros pidetään 19.8. klo 10-15 ja mahdollinen toinen kierros 24.8. klo 12-15. Työ alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa aikuissosiaalityön päällikkö Mika Metsäpalo,
044 778 3071 (16.8. klo 13.00-15.00) tai mika.metsapalo@salo.fi.
Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.

Lisätietoja

Aikuissosiaalityön palvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb