Sosiaaliohjaajan virka, PERUSTLTK 319/19 - Sjundeå kommun

Sosiaaliohjaajan virka, PERUSTLTK 319/19

Etsimme osaavan, positiivisen ja kokeneen henkilön sosiaaliohjaajan virkaan 12.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu päävastuu sosiaalitoimen työllistämispalveluista sekä aikuissosiaalityöhön liittyviä tehtäviä mm. asiakasohjaus ja neuvonta, palvelutarpeen arvioinnin tekeminen, eri päätösten valmistelu ja tekeminen sekä yhteistyö eri viranomaisten kanssa.

Tukenasi ovat työryhmän ja esimiehen tuki, kouluttautumismahdollisuudet, työnohjaus ja hyvä työ-terveydenhuolto. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä viran hoitamisessa.

Kelpoisuusvaatimukset
Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, (sosionomi AMK), tai aiempi siirtymäsäännösten mukainen tutkinto.

Edellytettävä työkokemus
Arvostamme sosiaalialan osaamista ja työkokemusta, positiivista asennetta, valmiutta hoitaa vaih-televia tehtäviä sekä kiinnostusta kehittää toimintaa osaavan työtiimiimme kanssa. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Palvelusuhteeseen liittyviä tietoja
Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. Tehtävään valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikollistaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka on 2658,83 €/kk. Virassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaika. Työaika on yleistyöaika 38,75h/vko

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa 5.7.19 asti sosiaalipalvelupäällikkö Karin Heerman, puh 044 386 1245, s-posti karin.heerman@siuntio.fi. 8.7.2019 jälkeen johtava sosiaalityöntekijä Samuel Keskinen, puh. 044-386 1269, s-posti samuel.keskinen@siuntio.fi.

Siuntion kunta, Perusturvaosasto, Sosiaalipalvelujen tulosalue
Osoite: Puistopolku 1, 02580 Siuntio

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa. 1.1.2018
alkaen naapurikunnan Inkoon sosiaalipalvelut siirtyivät Siuntion perusturvalautakunnan alaisuuteen, jolloin sosiaalipalvelujen toiminta-alue laajeni sisältäen sekä Siuntion että Inkoon kunnat.

Tutustu työnantajaan