Sosiaaliohjauksen päällikkö

Sosiaaliohjauksen päällikön tehtävään kuuluu uuden perustettavan Lapsiperheiden sosiaaliohjauksen- yksikön johtaminen, toiminnan suunnittelu, seuranta, arviointi ja kehittäminen.

Toimit esihenkilönä kolmelle johtavalle sosiaaliohjaajalle. Yksikössä työskentelee yhteensä n. 60 sosiaaliohjaajaa. Sosiaaliohjauksen päällikkö osallistuu muutoksen johtamiseen sekä lapsiperheiden palvelujen kehittämiseen uusissa perhekeskuksissa valtakunnallisten linjausten mukaisesti. Sosiaaliohjauksen päällikön kollegana on perheiden erityispalvelujen kolme muuta päällikköä : perheneuvolan päällikkö, perheoikeudellisten asioiden päällikkö sekä keskitettyjen palvelujen päällikkö .

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehdot:

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa toimeen kuuluvia tehtäviä.

Tehtävä edellyttää kokemusta, lapsille ja perheille suunnattujen sosiaalihuollon palvelujen johtamisesta sekä sosiaalihuoltolain tuntemusta, hyviä organisointi-, koordinointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Eduksi luetaan:

Työkokemus sosiaalihuollon kehittämis- ja muutosprosessien toteutuksesta. Sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisen tietojärjestelmä Apotin tuntemus. Hyvät valmiudet kehittää digitaalisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perheiden erityispalveluiden päällikkö Terhi Tuominiemi-Lilja
terhi.tuominiemi-lilja@hel.fi
puh. 040 847 4745

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perheiden erityispalvelut

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Sibeliuksenkatu 14, 00260 Helsinki

Suggested jobs