Sosiaalipalvelujen sijaisuudet, kevät ja kesä 2021

KIINNOSTAAKO KESÄTYÖ SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN SOSIAALIPALVELUISSA?

Olemme innostava ja kehittyvä toimialue, joka tuottaa monipuolisia palveluja kehitysvammaisille sekä muille oppimisessa, ymmärtämisessä ja kommunikoinnissa tukea tarvitseville henkilöille. Erilaisten palvelujen avulla turvaamme käyttäjien hyvän elämänlaadun.

Etsimme nyt motivoituneita HOITAJIA, OHJAAJIA, SAIRAANHOITAJIA ja LAITOSHUOLTAJIA määräaikaisiin sijaisuuksiin Satakunnan alueella sijaitseviin asumisyksiköihin ja Antinkartanon kuntoutuskeskukseen. Tehtäviin haemme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia (esim. lähihoitajia, sosionomeja, sairaanhoitajia) ja alalla opiskelevia. Laitoshuoltajien sijaisuuksiin haemme laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinnon omaavia henkilöitä. Eduksi katsomme perehtyneisyyden kehitysvammahuoltoon. Työ on enimmäkseen kolmivuorotyötä ja laitoshuoltajien kohdalla päivätyötä.

Sijaisuuden aloituksesta ja kestosta sovitaan erikseen.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Rekrytoija kutsuu valitut henkilöt haastatteluun, jossa tarkastetaan alkuperäiset tutkintotodistukset ja opintorekisteriotteet sekä selvitetään tarkemmin yksilölliset työskentelymahdollisuudet. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Tule tekemään hyvää työtä kanssamme. Meillä viihdytään!

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/satasairaala/organisaatio/sosiaalipalvelujen-toimialue

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytoija Marika Paunu
puhelin. 050 473 5357
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Sosiaalipalvelujen toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Ravanintie 359, 28450 Vanha-ulvila

Suggested jobs