Skip to main content
test
Sosiaaliterapeutti, Laakson päihdepoliklinikka - Social-och hälsovårdssektorn

Kiinnostaako työ päihdeasiakkaiden parissa? Haemme Laakson päihdepoliklinikalle sosiaaliterapeuttia 1.2.2023 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.

Päihdepoliklinikkamme ovat osa terveys- ja hyvinvointikeskustoimintaa, jossa tehdään yhteistyötä asiakkaan terveyspalveluiden kanssa arvioinnin, hoidon ja palvelujen saamisen sujuvoittamiseksi.

Helsingin päihdepalveluissa ja päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta.

Työ on itsenäistä ja monipuolista. Sosiaaliterapeutti työskentelee osana moniammatillista tiimiä. Tehtäviin kuuluu psykososiaalinen hoito ja kuntoutus, riippuvuuksien hoito-ohjelmien toteuttaminen, hoidollisten ryhmien ohjaaminen, päihdetyö ja päihdearvioiden tekeminen osana moniammatillista työryhmää.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Lisäksi tiimillä on työnohjausta. Helsingin kaupunki tarjoaa myös monipuolista koulutusta sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa tai ylempi korkeakoulututkinto pääaineena sosiaalipsykologia.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme kiinnostusta ryhmien ohjaamiseen.

Luemme eduksi:
- kokemuksen päihdetyöstä
- Helsingin palvelujärjestelmän tuntemisen
- Apotti-osaamisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Maria Rajakari, maria.rajakari@hel.fi,
p. 040 3344 489.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Laakson päihdepoliklinikka

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Lääkärinkatu 8 F, 00250 Helsinki

Rekommenderade jobb