Haluatko kehittää osaamistasi yhteiskunnallisesti ajankohtaisen sosiaalityön parissa, olet innokasta ja motivoitunutta?

Haemme Keusoten maahanmuuttopalveluihin Hyvinkäälle

sosiaalityöntekijää määräaikaiseen virkasuhteeseen

alkaen sopimuksen mukaan - 31.12.2022 saakka.

Hakuaika päättyy 10.12.2020 klo 14.00 (jatkettu)

Asiakkainasi ovat Hyvinkäälle pysyvästi asettuneet pakolaistaustaiset henkilöt sekä Hyvinkään ja Nurmijärven kiintiöpakolaisten sosiaalityö. Työtehtäviesi painopistealue tulee olemaan Hyvinkää ja Nurmijärvi, mutta työkenttänä on koko Keusote. Maahanmuuttotyötä kehitetään tällä hetkellä aktiivisesti koko Keusoten alueella, ja jos Sinua kiinnostaa ja olet pohtinut kotouttamispalveluiden kehittämistä työurallasi, niin tähän paikkaan kannattaa hakea.

  • Sosiaalityöntekijänä vastaat erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palvelutarpeen arvioinneista sekä asiakassuunnitelmista ja toimii heidän vastuutyöntekijänään.
  • Työhön sisältyy täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätöksentekoa, kotikäyntejä ja jalkautuvaa työtä.
Kotitiimisi on yhteisen maahanmuuttotiimin lisäksi Hyvinkään aikuissosiaalityön tiimi. Hyvinkäällä kanssasi työskentelee toinen sosiaalityöntekijä ja yhteistyötä tehdään tiiviisti kunnan maahanmuuttokoordinaattorien sekä kunnan maahanmuuttajien ohjaus- ja neuvontapalveluluiden kanssa.

Arvostamme verkostomaista työskentelyotetta sekä oma-aloitteisuutta ja asiakaslähtöisyyttä.

Monipuolinen kokemus vaativasta sosiaalihuollon asiakastyöstä sekä palvelujärjestelmän sekä alkuvaiheen kotouttamisen sosiaalityön, aikuissosiaalityön ja toimeentulotuen tuntemus katsotaan eduksesi Erinomaiset asiakastyö-, tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä välttämättömät.

Kelpoisuusehtona edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 § ja 12 § mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös maisterivaiheen opiskelijat.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja ammatillisesti haastavan työn, jonka tukena on osaava ja tiivis työyhteisö. Työskentelemme viihtyisissä tiloissa, joissa sinulle on varattu oma työhuone sekä nykyaikaiset työvälineet (kannettava tietokone, älypuhelin, sähköpöytä).

Lisätiedot & yhteydenotot:

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3629,24 €. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.
Tutustu työnantajaan

aikuissosiaalityön esimies Larissa Franz-Koivisto, puh. 050 497 0547, larissa.franz-koivisto@keusote.fi
aikuissosiaalityön esimies Helena Eskola, puh. 050 497 0656, helena.eskola@keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.