Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä (2) / Lastensuojelun avohuolto, itä - Tampereen kaupunki

Lastensuojelussa tuemme vanhempia, jotta lapsella on suotuisat kasvuolot. Sosiaalityöntekijänä vahvistat ihmisten osallisuutta ja toimintakykyä yhteiskunnassa. Haluamme olla asiantuntemuksestaan tunnettu yhteisö, jossa jokainen sosiaalityöntekijä viihtyy sekä tulee kuulluksi. Tule mukaamme rakentamaan parempaa lastensuojelua Tampereelle!

Haemme kahta sosiaalityöntekijää lastensuojelun avohuoltoon idän-Oriveden tiimiin vakituiseen virkaan. Pääsääntöinen työpiste on Tampereella. Aloitus tehtävissä on sopimuksen mukaan.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijän työ on vaativa asiantuntijatehtävä, johon kuuluvat lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen ja suunnitelmallinen lastensuojelun sosiaalityö. Lastensuojelun sosiaalityöntekijät auttavat, kun perheessä on pulmia lasten ja nuorten kasvuun ja huolenpitoon liittyvissä asioissa, omassa vanhemmuudessa tai jaksamisessa ja lapsi on suojelun tarpeessa. Lastensuojelussa sosiaalityöntekijä tukee vanhempia, jotta lapsilla on turvalliset kasvuolot.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö jakautuu kuuteen alueelliseen tiimiin, joissa työskentelee esihenkilöiden lisäksi 5-8 sosiaalityöntekijää. Lisäksi yksiköissä työskentelevät myös osaavat tehostetun perhetyön tiimit. Tukena työssäsi ammattitaitoisen tiimin lisäksi ovat kokeneet ja sitoutuneet johtavat sosiaalityöntekijät, kaksi lastensuojeluun erikoistunutta lakimiestä, säännöllinen työnohjaus sekä mahdollisuus yksilötyönohjaukseen tarvittaessa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää systeemistä työotetta ja perheen aikuisten asioissa tehtävää työtä. Panostamme työparityöhön. Tarjoamme sinulle monipuoliset työsuhde-edut ja kattavan työterveyshuollon. Lisäksi voit halutessasi hyödyntää sairastuneen lapsen maksutonta hoitopalvelua.

Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 3545,41 €/kk, määräaikaisesta palkanlisästä 250 €/kk (31.12.2022 asti), työkokemuslisästä sekä mahdollisista muista palkanlisistä.

Tässä tehtävässä tarvitset intoa tarttua haasteisiin sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Toivomme, että työskentelyotteesi on asiakaslähtöinen ja kehitysmyönteinen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen lastensuojelusta sekä palvelujen tuntemuksen.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava sosiaalityöntekijä Pia Silvennoinen, puh. 050 359 3956 ja palvelupäällikkö Heikki Sillanpää, puh. 044 423 5478. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoa sosiaalityöstä löydät osoitteesta www.tampere.fi/tulesosiaalityontekijaksi.

Hakuaika päättyy 28.9.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava sosiaalityöntekijä Pia Silvennoinen, puh. 050 359 3956 ja palvelupäällikkö Heikki Sillanpää, puh. 044 423 5478. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut / Lastensuojelun avohuolto

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb