Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä (2) Perhesosiaalityöhön - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen virkaan lapsiperhepalveluiden perhesosiaalityöhön. Viran toimipaikka on palvelussuhteen alkaessa Heinolassa.

Päijät-Hämeessä me arvostamme sosiaalityötä. Päijät-Hämeen hyvinvointialueella me vahvistamme aktiivisesti sosiaalityön resurssointia ja meille valmistuu useita sotekeskuksia. Olemme ylpeitä siitä, että lastensuojelu oli ensimmäisenä sosiaalipalveluna terveyskylässä ja myöskin siitä, että lapsiperheiden aikuisasiakkaille on erikseen aikuistiimi, joka tekee tiivistä yhteistyötä lasten asioita hoitavien työntekijöiden kanssa.
Käsittelet kuitenkin tarvittaessa myös lapsiperheiden aikuisten sosiaalihuoltolain mukaisia asioita sekä asiakkuudessa olevien harkinnanvaraista toimeentulotukea.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän perhesosiaalityössä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti ja moniammatillisiin asiakastiimeihin osallistuvat myös perheterapeutit. Tavoitteenamme on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja palvelut.

Perhesosiaalityön sosiaalityöntekijänä vastaat erityisen tuen tarpeessa olevien lasten palvelutarpeen arvioinnista ja mahdollisesta lastensuojelun tarpeen selvittämisestä sekä lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisesta suunnitelmallisesta sosiaalityöstä.
Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Ennen viran vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu tai henkilö on ennen avoimen yliopiston opintoja suorittanut sosionomin tutkinnon tai sosiaalialalle soveltuvan ylemmän yliopistollisen tutkinnon, jolla tarkoitetaan pääasiassa tutkintoa, jonka pääaineena on yhteiskuntapolitiikka, sosiaalipolitiikka, sosiologia, sosiaalipsykologia. Lisäksi hakijalla tulee olla ennen tilapäisenä sosiaalityöntekijänä työskentelyä sosiaalialan työkokemusta kolme (3) kuukautta.
Meillä on mahdollisuus myös neuvotella osa-aikatyön tekemisestä määräaikaisesti. Olemme ottamassa käyttöön mentorointimallin, jossa taataan uusille sosiaalityöntekijöille säännölliset tapaamiset kokeneen sosiaalityöntekijän kanssa.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Tavoitteenamme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimmekin nyt hyviä tyyppejä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Hakuaikaa on jatkettu 9.3.2023 saakka.

Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Anu-Riikka Tarenius
Puh. 044 735 0074
anu-riikka.tarenius2@paijatha.fi
Johtava sosiaalityöntekijä Mari Unkuri
Puh. 044 416 4817
mari.unkuri@paijatha.fi

Lisätietoja

Perhesosiaalityö ja lastensuojelu, Perhesosiaalityö

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee noin 7600 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Torikatu 13, G, Heinola, 18100 Heinola

Rekommenderade jobb