Sosiaalityöntekijä (2) sijaisuudet / Lapsiperheiden sosiaalityö, länsi - Tampereen kaupunki

Haemme kahta (2) sosiaalityöntekijän sijaista Tampereen Läntisen alueen lapsiperheiden sosiaalityön palvelutarpeen arviointitiimiin ajalle 1.11.21-31.1.22. Toisessa sosiaalityöntekijän sijaisuudessa mahdollisuus tehdä osa-aikatyötä, esimerkiksi 40 % työajalla opintojen ohessa. Tällöin edellytämme kuitenkin alan aiempaa kokemusta. Työtilamme Läntisellä lapsiperheiden sosiaaliasemalla sijaitsevat Tipotien sosiaali- ja terveysasemalla.

Eduksi katsotaan, jos sinulla on aiempaa kokemusta lapsiperheiden tai lastensuojelun sosiaalityöstä, mutta tarjoamme hyvän perehdytyksen, jolloin myös vähäisemmälläkin kokemuksella pystyy aloittamaan työt ainakin täyttä työviikkoa tekevä uusi sijainen. Lännen palvelutarpeenarviointitiimi on moniammatillinen työryhmä, jossa työskentelee 1 johtava sosiaalityöntekijä, 2 palveluohjaajaa, 1 palveluneuvoja, 6 sosiaalityöntekijää ja 5 sosiaaliohjaajaa. Tiimimme on saanut hyvää palautetta ja myös itse kokee, että töihin on mukava tulla ja meillä on hyvä yhteishenki sekä työntekijät ovat helposti lähestyttäviä. Työntekijät ovat myös sitoutuneita työhönsä ja uudet työntekijät otetaan mukaan tiimiin.

Lapsiperheiden sosiaalityön toiminnan tarkoituksena on tuottaa sosiaalipalveluita niille lapsille, nuorille ja perheille, jotka tarvitsevat varhaisen vaiheen tukea lapsen tasapainoisen kehityksen ja hyvinvoinnin turvaamiseksi. Tavoitteena on tukea perheen omia voimavaroja arjen haasteissa sekä tarjota palveluita oikea-aikaisesti ja asiakkaan tarpeen vaatimassa laajuudessa. Suunnitelmat perheen tukemiseksi tehdään lapsen, perheen, yhteistyökumppaneiden sekä perheen läheisten kanssa.

Sosiaalityöntekijä tekee lapsiperheiden sosiaalityössä asiakkaille sosiaalihuoltolain mukaisia palvelutarpeen arviointeja, jotka sisältävät lastensuojelulain mukaisen lastensuojelutarpeen selvityksen. Palvelutarpeen arvioinnissa noudatetaan lakisääteisiä velvoitteita, kehitetään arvioinnin laadukkuutta ja siinä on sitouduttu palvelutakuuseen. Sosiaalityöntekijä pyrkii löytämään ratkaisut perheen haasteisiin yhdessä muiden perheen kanssa toimivien asiantuntijoiden kanssa jo arvioinnin aikana ja tarvittaessa aloittamaan myös sosiaalihuoltolainmukaisia palveluita selvityksen aikana. Sosiaalihuoltolainmukaisen palvelun alkaessa asiakkuus siirtyy palveluista vastaavalle sosiaalityöntekijälle palvelutiimissä.

Panostamme hyvään ja laaja-alaiseen työn perehdyttämiseen sekä työntekijän työhyvinvointiin ja jaksamiseen. Työntekijällä on työnteon tukena vahvat tukirakenteet: lakimiespalvelut, lähiesimiehen tuki ja konsultointiapu sekä osaava tiimi ja yhteistyöverkosto asiakkaan asioiden eteenpäin viemiseksi. Tule mukaan kehittämään ja luomaan uutta sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalityötä!

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Eduksi katsotaan työkokemus sosiaalihuoltolain mukaisesta sosiaalityöstä sekä lastensuojelutyöstä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti (enintään vuoden ajan yhtäjaksoisesti) sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Sari Konttinen, p. 0503730423, sari.konttinen(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 27.10.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Sari Konttinen, p. 0503730423, sari.konttinen(at)tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Perhepalvelut, Lapsiperheiden sosiaalityö länsi

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Tipotie 4, 33230 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb