test

Sosiaalityöntekijä (2), virka, lapsiperheet, Oulu

Ansök senast  26.9.2023 14:30

Yksikkömme vastaa alueensa lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisesta sosiaalityöstä. Lapsiperheiden sosiaalipalvelut on tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen.

Meillä on haettavana kaksi (2) sosiaalityöntekijän virkaa lapsiperheiden sosiaalipalveluiden vastuuyksikössä, virkojen tehtäväalueena on Kaakkuri ja Kontinkangas. Työt alkavat 1.10.2023 tai sopimuksen mukaan.

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme lapsiperheiden sosiaalityöstä innostunutta sosiaalityöntekijää kehittämään laadukasta ja toimivaa lapsiperheiden sosiaalipalvelua sekä asiakaslähtöistä palvelua monialaisessa yhteistyössä. Tavoitteenamme on kohdistaa suunnitelmallisen lapsiperheiden sosiaalityön resurssit entistä enemmän lapsen, nuorten ja perheiden kanssa työskentelyyn.

Saat meillä työkavereiksesi työstään innostuneita alan ammattilaisia ja meillä pääset työskentelemään ammatilliseen kehittymiseen kannustavassa ilmapiirissä. Suhtaudumme positiivisesti osaamisen kehittämiseen ja jatkuva uuden oppiminen on tärkeä osa työyhteisömme menestystä. Työssäsi sinun ei tarvitse ratkaista kaikkea yksin, sillä tukenasi ovat lähiesimiehesi ja lakimiehet. Tiimiisi kuuluu sosiaalityöntekijöitä, sosionomeja ja vastuuyksikköpäällikkö. Sinulla on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöskentelyyn.

Tarjoamme työsi tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, työnohjauksen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet ja kilpailukyisen palkan.

Arvostamme oikeanlaista asennetta ja työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä kykyä kulkea asiakkaan rinnalla. Katsomme eduksi lapsen ja perheen kanssa työskentelyn sekä asiakkaita osallistavien menetelmien osaamisen. Lapsiperheiden sosiaalityö on vaativaa ja merkityksellistä asiantuntijatyötä, joka soveltuu työntekijälle, jolla on kykyä toimia vaihtelevissa ja haastavissakin tilanteissa sekä oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä.

Pohteella tarjoamme työntekijöillemme laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, 250 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Määräaikaisesti tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Airi Mäntylä, p. 040 648 4742. Sähköposti: airi.m.mantyla@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Läs om arbetsgivare