Haemme määräaikaiseen viran sijaisuuteen 1.12.2020 - 31.12.2021

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ (vakanssi nro 20695)

Olemme ylpeitä siitä, että lastensuojelun sosiaalityöntekijämme on valittu PirSOTE:n valmisteluun. Tämän takia tarvitsemme pikaisesti lastensuojelun osaajaa täydentämään tiimiä vuoden 2021 loppuun.

Sydämellinen, iloinen ja innostunut lastensuojelun tiimimme sekä esimiehet toivottavat sinut siis tervetulleeksi.

Tiimiin kuuluu lisäksesi viisi sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja sekä tiiminvetäjä. Asiakasmäärät on saatu pidetyksi kohtuullisina. Tällä hetkellä kaikilla työntekijöillä on sekä avo- että sijaishuollon asiakkaita.

Käytämme systeemisen lastensuojelun mallia; tiimit toteutetaan perheterapeutin kanssa. Olet itsenäinen asiantuntija, mutta esimiehen ja kollegoiden tuki on aina saatavilla. Kehitämme mielellämme toimintojamme ja arvostamme yhdessä tekemistä.

Lastensuojelu jakaa tilat lapsiperheiden tiimin kanssa. Toimisto on täynnä valloittavia persoonia, huumori kukkii ja suklaata syödään.

Toivomme, että olet avoin ja rohkea tuomaan ideoitasi esiin. Lastensuojelun sosiaalityöntekijänä sinun pitää kiinnittyä tiukasti lapsen etuun ja olla asioihin tarttuva, asiakkaita kunnioittava, mutta kuitenkin jämäkkä ottamaan vaikeat asiat puheeksi.

Etätyön tekeminen on mahdollista ja jopa toivottavaa normaaliolosuhteissakin. Työnohjaus on järjestetty. Haluamme tarjota työntekijöillemme tarvittavaa koulutusta. Yritämme myös panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin. Pidämme kiinni työajoista. Yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa tehdään paljon ja sitä kehitetään jatkuvasti.

Kelpoisuusvaatimuksena on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 7 § mukainen laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös ne sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset.

Katsomme eduksi positiivisen elämänasenteen.

Työaika on 37,75 h/ vko ja palkkaus määräytyy KVTESIN mukaan (3.437,43 €)
Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta ja ennen työn vastaanottamista toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 3.12.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (302 268) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä lastensuojelun sosiaalityöntekijä 20695).

Lisätietoja antaa sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Soile Merilä, p. 040-335 7385

Haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana.


Valkeakoski 4.11.2020

Sosiaali- ja terveyskeskus

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Soile Merilä, p. 040-335 7385

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Sosiaali- ja perhepalvelut
Osoite: Särpimäenkatu 27, 37600 Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.