Sosiaalityöntekijä - Äänekosken kaupunki

Sosiaalityöntekijä - Äänekosken kaupunki

Haemme innokasta ammattilaista ja rohkeaa kehittäjää vakinaiseen SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virkaan Arjen tuen vastuualueelle. Arjen tuen vastuualueeseen kuuluvat vanhus-, vammais-, mielenterveys- ja päihdepalvelut.

Sosiaalityöntekijä toimii erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden työntekijänä ja vastaa heidän palvelutarpeen arvioinnista, palvelusuunnittelusta ja tuesta. Sosiaalityöntekijä laatii lausunnot ja tekee päätökset kehitysvammaisten erityishuoltolain mukaisista rajoittamistoimenpiteistä sekä päättää Arjen tuen asiakkaiden palvelumaksujen alentamisesta. Tehtävä sisältää sotainvalidien ja rintamaveteraanien palveluihin liittyvää palvelutarpeen arviointia ja päätöksentekoa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja verkostotyön taitoja sekä halua olla kehittämässä Arjen tuen asiakaslähtöisiä palveluita. Työskentely ikäihmisten, vammaisten sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujien parissa katsotaan eduksi. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän koulutus. Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme 6 kk:n koeaikaa.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi kautta.

Läs mer

http://www.aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Perusturva, Hallintokatu 4, PL 24 44101 Äänekoski. Palvelujohtaja Saara Paananen, puh. 0400 115 656, sähköposti: saara.paananen@aankoski.fi tai perusturvajohtaja Saara Kuusela, puh. 040 579 4573, sähköposti: saara.kuusela@aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Arjen tuki
Adress: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.
https://www.aanekoski.fi/

Mer om arbetsgivaren