Sosiaalityöntekijä - Janakkalan kunta

Sosiaalityöntekijä - Janakkalan kunta

Haemme

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ PAKOLAISTEN KOTOUTTAMISPALVELUIHIN

Etsimme sosiaalityöntekijää vakituiseen 1.11.2019 alkaen vapautuvaan virkaan. Toivomme, että valituksi tulleella olisi mahdollisuus aloittaa työt kyseisen viran määräaikaisena sijaisena jo ennen viran vapautumista. Työt voivat alkaa sopimuksen mukaan heti tai myöhemmin sovittavana ajankohtana. Vaihtoehtoisesti voimme palkata vuoden määräajaksi sosiaalityön opiskelijan (aineopinnot suoritettu) tai sosionomin palveluohjaajan tehtäviin. Kokemus pakolais- ja aikuissosiaalityöstä sekä palvelujärjestelmän tuntemisesta katsotaan eduksi.

Kotouttamispalvelut tukevat asiakkaita kotoutumisen alkuvaiheessa noin neljän vuoden ajan.

Tiimiimme kuuluu sosiaalityöntekijä, palveluohjaaja ja terveydenhoitaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, säännöllisen työnohjauksen, kilpailukykyisen palkan, mukavat ammattitaitoiset työkaverit, hyvän työilmapiirin sekä mahdollisuuden ammattia täydentävään koulutukseen.

Sosiaalityöntekijän virka on haettavana 10.5.2019 alkaen. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (3400 eur/kk).
Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Edellytämme sosiaalihuollon ammatillista kelpoisuutta (817/15 § 7), hyviä yhteistyötaitoja sekä positiivista asennetta työtäsi kohtaan.

Läs mer

http://www.janakkala.fi

Lisätietoa antaa sosiaalityön johtaja Sanna Kortesoja, puh. 03 680 1259, sanna.kortesoja@janakkala.fi
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 31.5.2019 klo 12.00.

Janakkalan kunta, Perusturva, Sosiaalityö
Adress: Tapailanpiha 11, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Tavoitteenamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkovat Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie ja monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.
Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Mer om arbetsgivaren