Sosiaalityöntekijä - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupunki panostaa lastensuojelun palveluihin ja haemme lasten ja perheiden sosiaalityön työryhmiin kahta sosiaalityöntekijää.

Virat sijoittuvat
1. palvelutarpeen selvityksistä ja sosiaalihuoltolain mukaisista palveluista vastaavaan työryhmään
2. lastensuojelun työryhmään.
Päätoimipaikkana on Ylöjärven perusturvakeskus

Palvelutarpeen selvityksistä vastaavassa työryhmässä työskentelee kolme sosiaalityöntekijää ja kaksi ohjaajaa. Työ sisältää palvelutarpeen arviointia, asiakassuunnitelmien laatimista sekä sosiaalipalveluja koskevaa päätöksentekoa. Tehtäviin kuuluvat myös omatyöntekijänä toimiminen sekä osallistuminen virka-aikaiseen päivystykseen.

Lastensuojelun työryhmässä työskentelee kuusi sosiaalityöntekijää avo- ja sijaishuollon tehtävissä. Työtehtäviin kuuluvat myös osallistuminen virka-aikaiseen päivystykseen sekä lastensuojelun päätöksenteko soveltuvin osin. Avoinna olevan viran olemme suunnitelleet sisältävän pääosin jälkihuollon tehtäviä.

Työryhmän lähijohtamisesta vastaa johtava sosiaalityöntekijä ja työryhmään kuuluu myös lastenvalvoja.

Olemme vahvistaneet lasten ja perheiden palveluja laajasti ja tarjoamme kehitysmyönteisen, kasvavan ja monipuolisia palveluja edelleen rakentavan sekä lastensuojelun systeemistä toimintamallia hyödyntävän työyhteisön tuen. Tuemme työntekijöiden ammatillista kouluttautumista niin sisäisillä kuin ulkoisillakin koulutuksilla. Käytössämme on liukuvan työajan lisäksi työaikapankki ja työntekijöillä on mahdollisuus tehdä etätyöpäiviä.
Ajokortti on välttämätön, sosiaalityöntekijöillä on mahdollisuus käyttää yhteiskäytössä olevaa autoa.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, kykyä toimia sekä moniammatillisissa verkostoissa että lapsikohtaisessa työssä ja kykyä työskennellä ajoittain kiireisessä toimintaympäristössä.
Kelpoisuusehdot määräytyvät lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 7 § ja 32 § mukaisesti. Eduksi katsomme kokemuksen sosiaalityöstä sekä lasten ja perheiden kanssa työskentelystä.
Otamme huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3241,51 €/kk tai 3337,29 €/kk tehtävästä riippuen.

Läs mer

http://www.ylojarvi.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Kirsi Valtanen, p. 044 481 1219 tai sosiaalityön johtaja Marketta Tiihala, p. 050 561 1037

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto
Adress: Kuruntie 10, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Mer om arbetsgivaren