Sosiaalityöntekijä - Keravan kaupunki

Sosiaalityöntekijä

Haemme lapsiperheiden sosiaalityön ammattilaista perhesosiaalityön sosiaalityöntekijän vakinaiseen virkaan 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu perheitä tukevien palveluiden vastuualueelle, perhesosiaalityön yksikköön.

Perhesosiaalityössä otamme vastaan lasten ja nuorten sosiaalihuoltolain mukaiset yhteydenotot sekä lastensuojeluilmoitukset, teemme sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisia palvelutarpeen arvioita ja työskentelemme pidempiaikaisesti erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kanssa. Lisäksi hoidamme lastensuojelun virka-aikaisia päivystystehtäviä suunnitellun vuorolistan mukaisesti.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa aktiivinen ja joustava työote sekä paineensietokyky.
Tiimiimme kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, 5 sosiaalityöntekijää ja 2 sosiaaliohjaajaa. Sosiaalityöntekijänä teet laaja-alaista verkostotyötä prosessin omistajana ja moniammatillista parityötä myös muiden kuin oman tiimin jäsenten kanssa.

Olet aidosti perheiden hyvinvoinnista ja elämänlaadusta välittävä sosiaalityön ammattilainen. Hahmotat ennaltaehkäisevän ja korjaavan sosiaalityön erot ja yhtäläisyydet. Lapsen ja perheen osallisuus, kunnioitus ja voimavarakeskeisyys ovat työtäsi ohjaavia periaatteita. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen tavoite, jota omalta osaltasi rakennat ja ylläpidät. Työtäsi ohjaa ratkaisukeskeisyys, ja omaat vahvat vuorovaikutus-, yhteistyö- ja organisointitaidot. Edellä mainittujen lisäksi edellytämme tehtävään hakevalta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja vaihtelevan tehtäväkentän lapsiperheiden sosiaalityön parissa. Tukenasi ovat selkeät ja pysyvät tiimirakenteet, työparityöskentely sekä lähiesimiehen vankka tuki. Käytössäsi on mahdollisuus etätyöhön sekä opintojen suorittamiseen työn ohessa. Keravalla sinua odottaa kehittämis- ja kehittymismyönteinen, iloinen, nuorekas ja energinen sosiaalityön ammattilaisten joukko.

Viran kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetuin lain (817/2015) 7 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Noudatamme viran täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmämme mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3605,70 euroa. Maksamme lisäksi 150 euron kuukausittaisen rekrytointilisän kelpoisuusvaatimuksen täyttäville hakijoille. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Keravan kaupungilla on käytössään liukuva työaika. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Sampolan palvelukeskuksessa (os. Kultasepänkatu 7, Kerava).

Perhesosiaalityön sosiaalityöntekijän haastattelut pidetään 26.6. ja 27.6 Sampolan palvelukeskuksessa os. Kultasepänkatu 7, Kerava.

Hakuaika päättyy 25.6.2019 klo 12.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakulomakkeeseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Kaisa Juhkov, puhelimitse 040 318 4400 tai sähköpostitse kaisa.juhkov@kerava.fi

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala
Osoite: Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava

Kerava on 36 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja.
Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton kaupunki.

Tutustu työnantajaan