Sosiaalityöntekijä - Paimion kaupunki

Sosiaalityöntekijä

Paimion kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut hakee tiimiinsä sosiaalityöntekijää 1.10.2019 alkaen. Sosiaalityöntekijän työtehtävät painottuvat vammaispalveluihin, mutta tehtäviä on myös aikuissosiaalityöstä sekä tarvittaessa lapsiperheiden palveluista ja lastensuojelusta. Sosiaalityön tiimiimme kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, viisi sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaaja, kolme perheohjaajaa sekä lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijä ja toimistosihteeri. Tule sinäkin osaksi mukavaa ja kehittyvää työyhteisöä!

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön työharjoittelun.

Työkokemus vammaispalvelusta katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.
Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Noudatamme 6 kk koeaikaa.

Haastattelut pidetään viikoilla 28 -29.

Lisätietoja

http://www.paimio.fi

17.6.2019 asti johtava sosiaalityöntekijä Noora Lahti p. 02-474 5238 (varmimmin tavoitettavissa ma-ti ja to klo 10 - 11.30 tai sähköpostitse noora.lahti@paimio.fi)
26.6.2019 asti sosiaali- ja terveysjohtaja Eeva-Sirkku Pöyhönen p. 02-474 5462.

Paimion kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalityö
Osoite: Vistantie 18, 21530 Paimio

Paimio on yli 10 800 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 550 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme.
Paimion kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan