Sosiaalityöntekijä - Laukaan kunta

Sosiaalityöntekijä

Tule mukaan kehittämään ja toteuttamaan sosiaalityötä kehitysmyönteiseen työyksikköömme.

Haemme perhevapaan sijaisuuteen sosiaalityöntekijää ajalle 24.8.19 - 8.7.2020 ja jatkuen mahdollisesti pidempäänkin.

Sosiaalityöntekijä tulee työskentelemään alkuarviointitiimissä, jossa työskentelee yhteensä kaksi sosiaalityöntekijää ja kaksi sosiaaliohjaaja.
Laukaan kunnan sosiaalityö jakaantuu alkuarviointiin, lastensuojeluun sekä aikuis- ja perhesosiaalityöhön. Lisäksi Laukaan kunnassa työskentelee yksi lastenvalvoja-sosiaalityöntekijä. Perhetyössä työskentelee kolmetoista (13) perhetyöntekijää.

Alkuarviointitiimissä käsitellään kaikki lapsia ja perheitä koskevat lastensuojelu- ja sosiaalihuoltolainmukaiset ilmoitukset. Tiimissä tehdään kaikki lapsia ja perheitä koskevat tilannearviot ja palvelutarpeenarvioinnit. Lastensuojelutiimiin kuuluu avohuollon ja sijaishuollon tehtävät.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- sekä verkostotyön taitoja ja vahvaa halua olla kehittämässä asiakaslähtöisiä sosiaalityön palveluita. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnsisältöihin ja pääset mukaan työn kehittämiseen. Työnohjaus on järjestetty ja tyhy toimintaa järjestämme säännöllisesti.

Jätäthän hakemuksesi 19.6.2019 kello 15.00 mennessä. Työssä voit aloittaa 24.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän koulutus.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Viransijaisuuden täyttämisessä noudatamme 4 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Haastattelut tullaan järjestämään erikseen kutsutuille 25.6.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaalityön johtaja Päivi Paavilainen puh. 040 844 7701 sähköpostitse; paivi.paavilainen@laukaa.fi

Laukaan kunta, Perusturva, Sosiaalipalvelut
Osoite: Arwidssonintie 15-17, 41340 Laukaa

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä.
Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.

Tutustu työnantajaan