Sosiaalityöntekijä - Äänekosken kaupunki

Sosiaalityöntekijä

Haemme sosiaalityöntekijää määräaikaiseen viransijaisuuteen Äänekosken mielenterveys- ja päihdepalveluihin ajalla 12.8.2019-15.7.2020.

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen sosiaalityöntekijä työskentelee Äänekosken kaupungin terveydenhuollon vastuualueella toimien erityistyöntekijänä moniammatillisessa työryhmässä sekä itsenäisesti osana moniammatillista työryhmää palvelujärjestelmän ja sosiaalityön asiantuntijana. Työ sisältää sosiaalisen tilanteen arviointia, päihdehuollon laitoskuntoutuksen koordinointia, suunnittelua ja päätösten valmistelua, asiakkaan yksilöllisen kuntoutuksen suunnitteluun osallistumista, verkostotyötä, muiden työntekijäryhmien konsultointia ja asiakkaiden monipuolista psykososiaalista tukemista sekä sosiaaliturvaan liittyvää selvittelyä. Työssä keskeistä on kuntouttava työote. Tehtäviin kuuluu myös toimiminen asiantuntijana erilaisissa verkostoissa, tiedottaminen, kouluttaminen sekä konsultointi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja verkostotyön taitoja, asiakaslähtöistä, joustavaa, oma-aloitteista ja aktiivista työotetta sekä tiimityön osaamista. Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioon palvelujärjestelmän sekä kuntoutuskentän laajaa tuntemusta. Voimme katsoa eduksi aikaisemman työkokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015;7, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän koulutus. Valitun on ennen viransijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä ilmoitettava kirjallisesti sijaisuuden vastaanottamisesta. Viransijaisuudessa noudatetaan viiden (5) kuukauden koeaikaa.

Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä 10.7.2019.

Pyydämme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen johtaja Niina Aivio, puh. 0405847832, niina.aivio@aanekoski.fi
Sosiaalityöntekijä Henriikka Vilen, puh. 0405609121, henriikka.vilen@aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Terveyskatu 8, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan