Sosiaalityöntekijä - Keravan kaupunki

Sosiaalityöntekijä

VIRKA JULISTETAAN UUDELLEEN HAETTAVAKSI. AIEMPIA HAKEMUKSIA EI OTETA HUOMIOON.

Haemme Keravan kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalle sosiaalityöntekijää äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuuteen 1.8.2019-1.6.2020 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu perheitä tukevien palveluiden vastuualueelle, lastensuojelun avohuoltoon. Tehtävässä toimit lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä, suunnittelet ja toteutat sekä lapselle että perheelle avohuollon tukitoimia. Tarvittaessa teet myös sijaishuoltoon liittyviä ratkaisuja. Avohuollon tiimiimme kuuluu johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi viisi sosiaalityöntekijää ja kaksi sosiaaliohjaajaa. Työtä tehdään parityönä yhdessä sosiaaliohjaajan tai toisen sosiaalityöntekijän kanssa. Työhön kuuluu myös virka-aikaista päivystystä. Tehtävässä menestymistä edesauttaa aktiivinen ja joustava työote sekä paineensietokyky.

Tarjoamme Sinulle haasteellisia ja mielenkiintoisia tehtäviä lastensuojelun ytimessä. Olemme nuorekas, joustava, huumorintajuinen työstämme innostunut kehittämismyönteinen työyhteisö. Tarjoamme Sinulle ajanmukaiset työtilat ja työvälineet. Etätyön tekeminen on mahdollista. Meillä on kohtuulliset asiakasmäärät ja asiakassuunnitelmamme ovat ajan tasalla. Tämä mahdollistaa työn laatuun keskittymisen. Kehitämme lastensuojelua systeemisellä työotteella yhteistyössä THL:n ja Soccan asiantuntijoiden kanssa ja meillä on vahva halu kehittää perheiden kokonaistilanteen entistä parempaa huomiointia sekä sopivien palvelujen sujuvaa järjestämistä. Samassa työyhteisössä kanssamme toimivat myös perhesosiaalityö, sijais- ja jälkihuolto, aikuissosiaalityö, vammaispalvelut, maahanmuuttajatyö, perhetyö sekä kotipalvelu. Tämä mahdollistaa asiakkaiden asioiden hoitamisen sujuvassa yhteistyössä yli tiimirajojen.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Noudatamme viran täytössä 5 kuukauden koeaikaa. Viran kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetuin lain (817/2015) 12 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtäväkohtainen palkka on 3605,70 euroa ja maksamme muodollisesti kelpoiselle sosiaalityöntekijälle 150 euron kuukausittaisen rekrytointilisän. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Hakuaika päättyy 22.7.2019 klo 12.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Kaisa Juhkov puhelimitse 040 318 4400 tai sähköpostitse kaisa.juhkov@kerava.fi

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Kerava

Kerava on 36 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja.
Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton kaupunki.

Tutustu työnantajaan