Sosiaalityöntekijä - Oulaisten kaupunki

Sosiaalityöntekijä

Haemme uudistuvaan joukkoomme sosiaalityöntekijää lastensuojeluun.
Hakuaikaa on jatkettu 21.11.2019 kello 14.00 saakka, otamme myös aiemmin saapuneet hakemukset huomioon.
Sosiaalityöntekijänä toimit asiakkaana olevan lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työsi käsittää laaja-alaisesti lastensuojelun eri osa-alueet, kuten avohuollon tukitoimien ja palveluiden järjestämisen ja päätöksenteon, tarvittaessa kiireelliset sijoitukset, huostaanoton valmistelut ja sijaishuollon- ja jälkihuollon tehtäviä sekä työskentelyn lapsen ja perheen verkostoissa. Lisäksi osallistut virka-aikaiseen sosiaalipäivystykseen ja vuorollaan alueelliseen sosiaalipäivystykseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kykyä itsenäiseen asiakastyöhön ja päätöksentekoon sekä tiimityöhön. Toivomme sinulta innovatiivista, innokasta ja asiakaslähtöistä työotetta sekä kokemusta lastensuojelutyöstä. Meillä on mahdollisuus etätyöhön ja työnohjaus järjestetään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tarjoamme sinulle työn monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa. Maksamme sinulle kilpailukykyisen tehtäväkohtaisen palkan 3535 euroa/kk sekä saat vahvan työyhteisöllisen tuen.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain (504/2002) 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.Oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Hakemukset tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta, myös kopiot opinto- ja työtodistuksista, www.kuntarekry.fi. Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Satu Rättyä 044 4793 281 tai perusturvajohtaja Päivi Rautio 044 4793 280. Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)oulainen.fi.

Perusturvakeskus
Osoite: Reservikomppaniankatu 7-9, 86300 Oulainen

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.