Sosiaalityöntekijä

Haemme lapsiperhepalveluista kiinnostunutta sosiaalityötekijää vakituiseen virkaan.

Lapuan lasten ja perheiden sosiaalipalveluissa on auki sosiaalityöntekjän virka, jonka keskeisiin tehtäviin kuuluvat palvelutarpeen arviointityö ja sosiaalihuoltolain mukaisten asiakkuuksien hoitaminen. Sosiaalityöntekijä on tiiviisti mukana perhekeskustoiminnassa ja sen kehittämisessä. Avoinna on virka, jossa pääsee aidosti kehittämään lasten ja perheiden sosiaalipalveluja yhteistyössä muiden lasten parissa toimivien viranomaisten kanssa. Lapua on sopivan kokoinen kaupunki tehdä ja kehittää yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Olemme sitoutuneet lastensuojelun systemiseen työskentelytapaan ja kehitämme työtämme yhteistyöverkostoissa tämän ajatuksen mukaisesti.

Lasten ja perheiden sosiaalipalveluiden tiimiin kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, neljä sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja, perhehoidon sosiaaliohjaaja sekä perhetyön tiimivastaava. Tiimissä on hyvä ja kehittämismyönteinen ilmapiiri, jota haluamme yhteisesti pitää yllä. Esimiehen tuki on jatkuvasti käytössäsi.

Tehtävässä menestyminen vaatii tekijältään kokemusta lasten ja perheiden palveluiden sosiaalityöstä, aktiivista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Luemme eduksi osaamisen systeemisestä toimintamallista.

Virkaan valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Noudatamme viran täytössä 4 kuukauden koeaikaa. Palkka ja palveluhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaika on 38,25 h/vko.

Viran kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annettu lain (817/2015) 7 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan virka täyttää enintään vuoden määräajaksi henkilöllä, jolla on sosiaalityöntekijän aineopinnot ja käytännön harjoittelu suoritettuna.
Valitun on ennen virkavalinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.lapua.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Anna Ruokoja, anna.ruokoja@lapua.fi tai 044-4384114 tai sosiaalipalvelujohtaja Johanna Lamminen, johanna.lamminen@lapua.fi
Pyydämme jättämään hakemuksen ensisijaisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan 9.12.2019 klo 16.00 mennessä. Hakemukset osoitetaan sosiaalipalvelujohtaja Johanna Lammiselle.

Lapuan kaupunki, sosiaalikeskus
Osoite: Liuhtarintie 2, 62100 Lapua

Lapua on noin 15.000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapua tunnetaan laadukkaista palveluista, yrittäjähenkisyydestä ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. Lapuan kaupungilla työskentelee lähes tuhat työntekijää. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja innostava.