sosiaalityöntekijä

Sosiaalityöntekijämme siirtyi Saarikassa toiseen tehtävään, emme vielä ole löytäneet hänen tilalleen uutta sosiaalityöntekijää täydentämään systeemisen lastensuojelun tiimiämme! Hakuaikaa jatketaan, hakuaika päättyy 5.10.2020.

Olisitko sinä juuri se puuttuva palanen täydentämään tiimiämme?
Meillä pääset mukaan innovatiiviseen ja mukavaan porukkaan kehittämään systeemistä lastensuojelua ja rakentamaan keskisuomalaista lapsiperhepalvelujen mallia jo olemassa olevaan sote-liikelaitokseen. Olemme tehneet töitä sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisessä liikelaitoksessa jo vuodesta 2009 alkaen ja sen vuoksi pystymme nyt kehittämään sote-palveluja eri vaiheessa kuin muualla maakunnassa.

Lastensuojelun tiimiin kuuluu lisäksesi 3 muuta sosiaalityöntekijää. Tehtävässäsi toimit vastuusosiaalityöntekijänä omille lastensuojelun asiakkaillesi ja vastaat kokonaisvaltaisesti heidän asiakasprosessistaan lastensuojelun avohuollon, sijaishuollon ja jälkihuollon osalta. Saarikan lastensuojelun sosiaalityössä on otettu käyttöön systeemisen lastensuojelun toimintamalli, jota toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Asiakasmäärä on ka 32 asiakasta / sosiaalityöntekijä eli lähellä tämänhetkistä suomalaisen systeemisen lastensuojelun suositusta. Systeemistä toimintamallia toteutetaan Saarikassa mahdollisuuksien mukaan myös perhesosiaalityössä ja aikuisten sosiaalipalveluissa. Saat tarvittaessa perehdytyksen toimintamalliin Saarikassa.

Lastensuojelu on osa Saarikan lapsiperhepalveluja kuten myös perhesosiaalityö, sosiaaliohjaus, perheohjaus, perhetyö ja perheoikeudelliset palvelut.
Lastensuojelun sosiaalityöntekijänä teet yhteistyötä sosiaaliohjaajien, perheohjaajien, perehtyöntekijöiden sekä perhesosiaalityöntekijöiden kanssa. Yhteistyösi on tiivistä myös samalle vastuualueelle kuuluvien aikuissosiaalityön ja päihdetiimin työntekijöiden kanssa. Teet yhteistyötä myös Saarikan mielenterveyspalvelujen, terapiapalvelujen sekä kuntien sivistyspalvelujen kanssa. Työskentelet koko Saarikan alueella, samoin kuin muutkin tiimin työntekijät. Toimipisteesi on tehtävän alussa Saarijärvellä. Halutessasi toimipisteesi voidaan järjestää myös Karstulaan. Tehtävääsi sisältyy virka-aikainen sosiaalipäivystys (n. 5 viikkoa / vuosi). Virka-ajan ulkopuolella päivystys tapahtuu Jyväskylän sosiaalipäivystysyksiköstä.

Keski-Suomen Lape-hankkeen aikana eri ammattiryhmien yhteinen monitoimijainen työskentely lisääntyi Saarikan alueella ja laajentui eri toimijoiden yhteiseksi tavoitteeksi. Yhteisen monitoimijaisen työn lisäksi myös asiakasosallisuus on meille tärkeä kehitettävä asia. Saarikan aikuisten sosiaalipalveluissa toimii jo kehittäjäasiakasryhmä ja kokemusasiantuntijoita. Tavoitteena on levittää toimintaa myös lapsiperhepalveluihin.

Saarikan alueella on käytössä Lapset Puheeksi -toimintamalli Saarikan ja kuntien palveluissa. Saat tarvittaessa Lapset Puheeksi -toimintamalliin koulutuksen Saarikassa. Seuraava koulutus on loka-marraskuussa 2020.

Sinulla tulee olemaan mahdollisuus sopia etätyön tekemisestä Saarikan ohjeistusten mukaisesti. Etätyöpäivien määrää ei ole rajoitettu, päivistä sovit työn mahdollistamissa rajoissa esimiehen kanssa. Työnohjauksesi toteutetaan ryhmätyönohjauksena oman tiimin kanssa.

Sinun on mahdollista neuvotella rekrytointilisästä tehtävää vastaanottaessasi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on Laki sosiaalihuollon henkilöstöstä mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus sekä lain nojalla saatu ammatinharjoittamisoikeus (laillistaminen).

Ennen tehtävän vastaanottamista sinun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastasi, rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä

Hakuaika päättyy 5.10.2020 klo 15.00

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluvastaava Tiina Mankonen, tiina.mankonen@saarikka.fi,
p. 044 4598327
Palvelujohtaja Heli Vertanen, p. 044 4597840, heli.vertanen@saarikka.fi

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Osoite: Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi

Peruaturvaliikelaitos Saarikka järjestää sosiaali-ja terveyspalvelut 5 kunnan alueella (Kannonkoski,Karstula,Kivijärvi,Kyyjärvi ja Saarijärvi)