Sosiaalityöntekijä

Haemme sosiaalityöntekijää määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 15.1.2020 -31.5.2021 ja vastuualue on aikuispsykiatrian työ sekä Riihimäen että Hämeenlinnan yksikössä. Sosiaalityöntekijän keskeisinä tehtävinä ovat sosiaalisen tilanteen arviointi, sosiaali-ja kuntoutuspalvelujen sekä sosiaaliturvaetuuksien kartoitus ja asiakkaan avustaminen näiden hakuprosesseissa sekä asiakasmaksupoistotyöhön liittyvä sosiaalisen tilanteen arviointi. Sosiaalityöntekijän työ on sekä itsenäistä asiantuntijatyötä että moniammatillista yhteistyötä hoitohenkilökunnan, yhteistyöverkostojen ja asiakkaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa.

Erikoissairaanhoidon sosiaalityö vaatii moniammatillista työotetta, vahvaa omaa ammatillista osaamista, palvelujärjestelmän tuntemista ja paineensietokykyä.

Tule mukaan työyhteisöön, joka on keskusteleva ja kannustava, ja jossa voit myös itse vaikuttaa siihen, millaisen työyhteisön luomme.

Edellytämme sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain mukainen koulutusta sekä kokemusta toimialaansa kuuluvissa tehtävissä.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Heini Ristavaara, puh. 050 336 6769.
Tiedustelut sähköpostilla etunimi.sukunimi@khshp.fi

Sosiaalityö
Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.