Salon kaupungin lastensuojelussa on haettavana 2 sosiaalityöntekijän virkaa avohuollon tiimissä.

Lisäksi tiimissä on tarjolla sosiaalityöntekijän osa-aikainen (tällä hetkellä 40 %:ia kokoaikaisen työajasta) sijaisuus, joka sopii hyvin mm. opiskelun ohessa tehtäväksi työksi. Määräaikainen sijaisuus kestää 31.1.2021 asti.

Etsimme joukkoomme tekijöitä, jotka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään ovat valmiita tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Salossa avohuollon työtä tehdään systeemisen lastensuojelun toimintamallin mukaisesti pientiimeissä, joissa toimii 2 sosiaalityöntekijää sekä 2 sosiaaliohjaajaa. Pientiimeillä on yhteinen johtava sosiaalityöntekijä, perheterapeutti sekä etuuskäsittelijä. Lisätietoja lastensuojelun systeemisestä mallista löytyy THL:n verkkosivuilta (www.thl.fi).

Avohuollon tiimissä sosiaalityöntekijä vastaa lapsi- ja perhekohtaisesta lastensuojelusta avohuollon osalta. Työhön kuuluu avohuollon tukitoimien ja palveluiden järjestäminen ja arviointi, päätöksenteko sekä verkostoissa tehtävä työ. Haastavan työn tukena on kehittämismyönteinen ja innostunut asiantuntijatiimi, jossa toimii yhteensä 6 sosiaalityöntekijää ja 6 sosiaaliohjaajaa. Tiimillä on säännöllinen työnohjaus ja työssä on mahdollisuus etätyöhön. Oma työhuone ja ergonomiset työtilat sijaitsevat nykyaikaisessa kaupungintalossa. Saloon on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuneuvoilla.

Hakijalta edellytetään asiakaslähtöistä, reflektoivaa, arvioivaa ja kehittävää työotetta, hyviä yhteistyötaitoja, vahvaa ammatillista osaamista vaativissa asiakastilanteissa, hyviä suullisia ja kirjallisia ilmaisutaitoja, kykyä soveltaa systeemistä työotetta sekä riittävää lastensuojelun asiantuntemusta. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Sosiaalityön palveluissa on käytössä kaksi autoa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3 552,57 euroa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Viransijaisuuden koeaika enintään puolet virkasuhteen kestosta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys ja Valviran lupa toimia sosiaalityöntekijänä. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei löydy, voidaan virka täyttää väliaikaisesti sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijalla (ed. mainittu laki, 12 § ja Valviran erityisehdot).
Sosiaalityön pääaineopiskelijoiden opintojen loppuunsaattamista tuetaan mm. koulutusvapaiden osalta.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Heidi Koski puh. 02 778 3081 ja vs. perhesosiaalityön päällikkö Birgitta Halmetkangas puh 02 778 3001.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain: 314563

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 Salo. Kuoreen merkintä Hakemus / Sosiaalityöntekijän virka Avohuolto tai Sosiaalityöntekijän sijaisuus Avohuolto. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Haku tehtävään päättyy 28.10.2020 kello 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Heidi Koski puh. 02 778 3081 ja vs. perhesosiaalityön päällikkö Birgitta Halmetkangas puh 02 778 3001.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi.

Lastensuojelu, avohuollon tiimi
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.

SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats