Sosiaalityöntekijä

Tule mukaamme rakentamaan parempaa lastensuojelua Laukaaseen! Meillä on vahva pyrkimys siihen, että tulemme olemaan asiantuntemuksestamme tunnettu työyhteisö, jossa jokainen työntekijä viihtyy ja tulee kuulluksi.

Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lastensuojeluun ja mukavaan työyhteisöömme uutta työkaveria. Työyhteisössämme on moniammatillista osaamista, joustavuutta ja kannustava ilmapiiri.

Sosiaalityöntekijä tulee työskentelemään lastensuojelutiimissä. Sosiaalityöntekijän pääasiallisiin tehtäviin kuuluu suunnitelmallinen lastensuojelun sosiaalityö, lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen sekä monialainen yhteistyö eri verkostojen ja yhteistyötahojen kanssa. Työn tueksi tarjoamme työyhteisön, jossa sosiaalityöntekijöiden lisäksi työskentelee sosiaaliohjaajia, perheohjaajia ja perheneuvolan psykologi. Työn tukena on säännöllinen työnohjaus, perehdytys ja esimiehen tuki.

Meillä sosiaalityö jakaantuu arviointiin, lastensuojeluun, aikuis- ja perhesosiaalityöhön. Lisäksi Laukaan kunnassa työskentelee yksi lastenvalvoja-sosiaalityöntekijä. Perhetyötämme on vahvistettu ja osaavassa tiimissä työskentelee 13 perhetyöntekijää. Perhetyötä ja sosiaalityötä on kehitetty systemaattisesti ja perhetyössä on käynnistynyt oma avoperhekuntoutustyö. Vuoden 2020 alusta sosiaalityön tulosyksikössä aloitti myös oma perheneuvola. Lisäksi olemme käynnistämässä systeemisen lastensuojelumallin käyttöönottoa.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä pari- ja tiimityöskentelyyn sekä verkostotyön taitoja. Arvostamme vahvaa halua olla kehittämässä asiakaslähtöisiä sosiaalityön palveluita. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa työnsisältöihin ja Laukaa on aidosti kehitysmyönteinen kunta, jossa pääset olemaan mukana työn vahvassa kehittämisessä.

Jätäthän meille hakemuksesi 28.10.2020 klo 16.00 mennessä Työssä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Haastatteluihin voidaan pyytää kesken hakuprosessin.

Kelpoisuusvaatimus sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän koulutus.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan.Voit esittää myös palkkatoiveen. Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaalityön johtaja puh. 040 8447701 , sähköpostitse; paivi.paavilainen@laukaa.fi tai johtava sosiaalityöntekijä Marja-Liisa Kauppinen 050 4387 549, sähköpostitse; marja-liisa.kauppinen@laukaa.fi

Laukaan kunta, Perusturva, Sosiaalipalvelut
Osoite: Arwidssonintie 15-17, 41340 Laukaa

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.