Sosiaalityöntekijä

Haemme sosiaalityöntekijää psykosiaalisen kuntoutuksen palveluihin vakituiseen virkasuhteeseen 4.1.2021 alkaen.

Psykososiaalisen kuntoutuksen tehtävänä on edistää yksilön valmiuksia elämänhallintaan ja toipumiseen sekä valmentaa elämänmukaisen arjen löytymiseen. Palvelujen tuottamisessa lähtökohtanamme on, että asiakas on oman elämänsä asiantuntija.

Sosiaalityöntekijänä työtehtäväsi kohdentuvat ensisijaisesti erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden palvelutarpeen arviointiin. Tehtävänäsi on yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa varmistaa, että asiakas ohjautuu mahdollisimman sujuvasti tarvitsemansa tuen, etuuden ja palveluiden piiriin.

Työtä tehdään koko Eksoten alueella ja työhön kuuluu tarvittaessa liikkuminen eri kuntien alueella. Tehtävä edellyttää ajokorttia.

Kelpoisuus sosiaalityöntekijän virkaan määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 §:n mukaisesti. Hakijalla tulee olla sosiaalityöntekijän koulutus ja Valviran myöntämä oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.
Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti myös sosiaalityöntekijän tutkinnon loppuvaiheen opiskelijalla, joka on suorittanut ammattihenkilölain 12 §:n mukaiset opinnot.

Eduksi hakijalle katsotaan työkokemus mielenterveys- ja päihdetyössä.

Virassa on 6 kk koeaika. Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Huomioithan, että haastattelut pidetään 4.11.2020 klo 12-16 välisenä aikana.

Virassa edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Vesa Piikki, puh. 044 791 4431, vesa.piikki@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Osoite: Valtakatu 51, 3. krs., 53100 Lappeenranta

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata.

Olemme savuton työpaikka.

Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats