Sosiaalityöntekijä

Hausjärven perusturvalautakunta julistaa haettavaksi


SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRAN LASTENSUOJELUUN

Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojeluun 20.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijänä pääset tekemään asiantuntijatyötä, johon kuuluvat sekä sosiaalihuoltolain että lastensuojelulain mukainen palvelutarpeen arviointi sekä suunnitelmallinen ja tavoitteellinen sosiaalityö omatyöntekijänä tai lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä avo-, sijais- ja jälkihuollossa.

Etsimme ammattilaista, joilla on kokemusta lastensuojelutyöstä, hyvät vuorovaikutus- ja kirjaamistaidot sekä kykyä ja rohkeutta itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon. Hyödynnämme työskentelyssä systeemistä ajattelutapaa. Systeemisen lastensuojelun tiimi aloittaa toimintansa vuoden 2020 aikana.

Tukenasi työssä ovat johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijä, vastaava sosiaaliohjaaja, kaksi perhetyön sosiaaliohjaajaa, psykiatrinen sairaanhoitaja, lapsiperheiden kotipalvelun työntekijä sekä neuvolan perhetyöntekijä. Teemme yhteistyötä tiiviisti muiden varhaisen tuen yksiköiden, terveydenhuollon ja sivistystoimen toimijoiden kanssa ja kehitämme ennakkoluulottomasti työtämme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kohtuulliseen asiakasmäärään, etätyön tekemiseen, säännölliseen työnohjaukseen ja koulutukseen. Tehtäväkohtainen palkka on 3578 €. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 12 §:n mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen pätevyyden.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustaote. Hausjärven kunta on savuton kunta. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Tutustu työnantajaan

Hakemukset ansioluetteloineen 7.12.2020 klo 12 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, perusturvajohtaja Teija Suorsa-Salonen Keskustie 2-4, 12100 Oitti. Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Teija Suorsa-Salonen, p. 040 330 6610 tai teija.suorsa-salonen@hausjarvi.fi.
TERVETULOA TÖIHIN HAUSJÄRVELLE!

Perusturvatoimi, sosiaalitoimisto
Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Hausjärvi on yli 8400 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n.20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.