Sosiaalityöntekijä

Haettavana 1.12.2020 kello 14.00 mennessä

Sosiaalipalvelujen tulosalueella lastensuojelussa

Sosiaalityöntekijän toistaiseksi voimassa oleva virkasuhde 11.1.2021 alkaen

Haemme kokeneeseen joukkoomme sosiaalityöntekijää lastensuojelun tiimiin. Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Myös sosiaalityön opiskelijat huomioidaan, mikäli riittävät sijaisuuteen edellytettävät sosiaalityön opinnot on suoritettu.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu sijaishuollon sosiaalityöntekijän tehtävät (sijoitettujen lasten vastuusosiaalityöntekijänä toimiminen). Työskentely on tiimityötä. Lastensuojelu on jaettu tällä hetkellä alkuarviointiimiin, avohuoltoon ja sijaishuoltoon. Työskentelyämme ohjaa systeeminen (suhdeperustainen) työote, johon myös sijaishuollon henkilöstö koulutetaan. Toimipisteen lastensuojelutehtävissä työskentelee 6 sosiaalityöntekijää, 4 sosiaaliohjaajaa ja erityistyöntekijä (perheterapeutti) sekä lastenvalvoja. Lisäksi Sosteri vastaa sosiaalihuollon viranomaistyöstä Sulkavalla ja Rantasalmella. Sosterilla on oma 14-paikkainen lastensuojeluyksikkö lasten- ja nuortenkoti Kuutti. Lastensuojelussa työskentelee lisäksi 9 perhetyöntekijää ja vastaava ohjaaja sekä kaksi lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijää. Työ edellyttää liikkumista, joten ajokortti ja auton käyttö on eduksi. Sosiaalityöntekijän on mahdollista työskennellä myös sosiaalipäivystyksessä varallaolona.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy työn vaativuuden mukaisesti. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetesti ja rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002 ). Viran täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 322683.

Tervetuloa sosterilaisten joukkoon!

Savonlinna 17.11.2020

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa
johtava sosiaalityöntekijä Marika Huupponen, p. 044 417 4132 tai
tulosaluejohtaja Jorma Hongisto, puh. 044 417 5050.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky
Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.