Salon kaupungin sosiaalipalveluiden palveluohjauksen ja palvelutarpeen arvioinnin Sointu-tiimissä on haettavana uusi sosiaalityöntekijän virka

Vahvistamme Sointu-tiimiä uudella vakanssilla ja nyt etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Työhön kuuluu kaiken ikäisten kuntalaisten palvelutarpeen arviointi, lastensuojelutarpeen selvittäminen, palveluohjaus, palveluiden järjestäminen, virka-ajan sosiaalipäivystys, dokumentointi sekä verkostoissa tehtävä työ. Työn painopisteenä on lapsia ja perheitä sekä erityistä tukea tarvitsevien aikuisten palvelutarpeen arvioinnit.

Hakijalta edellytetään asiakaslähtöistä, reflektoivaa, arvioivaa ja päivystyksellistä työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä riittävää sosiaalipalveluiden asiantuntemusta. Lastensuojelun ja lapsiperheiden sosiaalityön työkokemus katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Haastavan työn tukena on innostunut, osaava ja kehittämismyönteinen asiantuntijatiimi, jossa toimii yhteensä 6 sosiaalityöntekijää, 1 Ankkurin sosiaalityöntekijä, 5 sosiaaliohjaajaa ja psykologi sekä lähiesimiehenä johtava sosiaalityöntekijä. Ergonomiset työtilat sijaitsevat nykyaikaisessa kaupungintalossa. Salon sosiaalityön palveluille on myönnetty SHQS- laaduntunnustus. Tarjoamme työn tueksi mm. työnohjauksen, mahdollisuuden etätyöhön ja työhön liittyvää koulutusta. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Sosiaalityön palveluissa on käytössä kolme autoa.
Lisätietoja: https://salo.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/lasten-nuorten-ja-perheiden-palvelut/palveluohjaus-ja-palvelutarpeen-arviointi-sointu/

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys ja Valviran lupa toimia sosiaalityöntekijänä. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan virka täyttää väliaikaisesti sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijalla (ed. mainittu laki, 12 § ja Valviran erityisehdot). Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus. Sosiaalityön pääaineopiskelijoiden opintojen loppuunsaattamista tuetaan mm. koulutusvapaiden osalta.

Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3 552,57 euroa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain: 329998

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sosiaalityöntekijän virka. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 5.2.2021 klo 12.00

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Niina Hemming puh. 02 778 3133 ja vs. perhesosiaalityön päällikkö Birgitta Halmetkangas puh 02 778 3001.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Perheiden palvelut, Sointu tiimi
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.

SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats