Kuopion kaupungin Perusturvan palvelualueella lapsiperhepalveluissa on haettavana sosiaalityöntekijän määräaikainen virka ajalle 7.1.2021- 31.5.2021.
Haemme sosiaalityöntekijää työyhteisöömme lastensuojelun sijaishuoltoon.

Sijaishuollon sosiaalityöntekijä huolehtii huostaan otettujen lasten ja nuorten sijoituksen järjestämisestä kodin ulkopuolella. Lapsi voidaan sijoittaa perhehoitoon, ammatilliseen perhekotiin, lastensuojelulaitokseen tai muuhun lapsen tarpeen mukaiseen hoitoon. Työ on monipuolista ja vaativaa asiantuntijatyötä ja sisältää asiakastyön lisäksi osallistumista erilaisiin työryhmiin sekä verkostotyötä lapsen omien verkostojen, perheiden, sijaishuoltopaikkojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kuopion lastensuojelun sijaishuollon sosiaalityössä työskentelee kymmenen sosiaalityöntekijää, kaksi toimistotyöntekijää sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Kelpoisuusehdot: Sosiaalityöntekijän kelpoisuus (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015)
Eduksi katsotaan kokemus lastensuojelusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti
Työaika: 37,75 h/vko.
Tehtävän palkkaus 3 102,57 €/kk (tva2)

Tehtävän täytössä voidaan noudattaa koeaikaa, joka on maksimissaan puolet määräaikaisuuden kestosta.

Virkaan valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus, todistus huumausainetestistä sekä Rikosrekisteriote (lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen).

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja määräaikaisuudesta antaa johtava sosiaalityöntekijä Katariina Korhonen sijais- ja jälkihuolto p. 044- 718 3838

Kuopion kaupunki, Perusturvan palvelualue, Lapsiperhepalvelut
Osoite: Kuopio

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats