Sosiaalityöntekijä

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN OSA-AIKAINEN (70 %) VIRKASUHDE, perheneuvola

Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueella on haettavana sosiaalityöntekijän osa-aikainen 70 % virkasuhde perheneuvolaan. Virkasuhteen alussa on mahdollista tehdä 100 % työaikaa vähintään puolen vuoden ajan. Myös jatkossa työaikaa on mahdollista nostaa joustavasti perheneuvolan tilanteen tarpeen mukaisesti.

Perheneuvolan sosiaalityöntekijän tehtävänä ovat perheneuvontatyö, vanhemmuuden ja perhesuhteiden tukeminen ja perheasioiden sovittelu. Työntekijän tukena on perheneuvolan monialainen tiimi, jossa työskentelee sosiaalityöntekijöitä, psykologeja, lastenpsykiatri, lasten fysioterapeutti ja puheterapeutteja sekä perheohjaaja. Työtä tehdään sekä itsenäisesti, että työpareittain. Työntekijän tukena viikoittaisen tiimin lisäksi on perheneuvolan esimies ja ryhmätyönohjaus. Kangasalan kaupunki tarjoaa hyvät työn kehittämis- ja kouluttautumismahdollisuudet.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys (sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys). Määräaikaisesti enintään vuodeksi voidaan virkaan valita sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut vähintään aineopinnot sosiaalityöstä ja käytännön harjoittelun (em. lain 12 §).

Valinnassa kiinnitetään huomiota kelpoisuuden lisäksi henkilöiden soveltuvuuteen. Arvostamme kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä intoa kehittää työtä. Eduksi katsotaan perheneuvolan työhön soveltuva lisäkoulutus esimerkiksi vuorovaikutus- ja terapeuttisista menetelmistä.

Valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/20029) ja toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehtyä huumausainetestiä koskeva todistus. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Haastattelut suoritetaan ensisijaisesti perjantaina 5.3.2021 aamupäivällä.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Perheneuvolan vt. esimies Minna Okker, 044 486 0458, minna.okker@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Urheilutie 15, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä, yli 31 000 asukkaan kaupunki, kauniissa harju- ja järvimaisemissa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa palvelut lähes 40 000 asukkaalle.

Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats