Haluaisitko työskennellä maaseudun idyllissä Ylä-Pirkanmaalla, satojen järvien, jylhän luonnon ja upeiden ihmisten keskellä, siellä, missä 1800-luvun kansallistaiteilijammekin nauttivat elämästään?

Tähän aukeaa mahdollisuus Virrat-Ruovesi -yhteistoiminta-alueella sosiaalityöntekijän virassa. Sosiaalityöntekijänä toimit sosiaalityön erityisasiantuntijana ja sosiaalihuollon viranhaltijana lastensuojelussa ja lapsiperheiden palveluissa Virrat-Ruovesi-alueelle, joissa päätöksenteossa edellytetään päättäjältä laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyyttä (817/2015). Lapsiperhepalveluiden asiakasmäärä on noin 30 asiakasta / sosiaalityöntekijä.Työntekijän kiinnostuksen ja osaamisen perusteella on mahdollisuus myös työskennellä muissakin työtehtävissä.

Odotamme aktiivista työotetta sekä vahvaa itsenäistä työskentelyä ja kykyä päätöksentekoon. Työnantajana tarjoamme sinulle joustavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, kehittämismyönteisen ilmapiirin ja mahdollisuuden lisä- ja täydennyskoulutukseen. Lisäksi käytettävissäsi on Smartum-työsuhde-edut sekä monet etätyön mahdollisuudet.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Peruspalkan lisäksi meillä on mahdollisuus rekrytointilisään. Koeaika on kuusi kuukautta. Valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.
Hakemukset jätetään kuntarekryn kautta 16.4.2021 klo 14 mennessä.

Autamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Ari Takalo p. 044 7871 321 tai
sosiaali- ja terveysjohtaja Minna Koskinen p. 044 715 1094

Virtain kaupungin sosiaalitoimi
Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.

Suggested jobs