Salon kaupungin vammaispalveluissa on haettavana sosiaalityöntekijän virka alkaen 5.7.2021 tai sopimuksen mukaan.


Etsimme joukkoomme sosiaalityöntekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Työhösi kuuluu pääasiassa vammaispalvelulain mukaiset palveluprosessit ja päätöksen teko. Uskomme laadukkaaseen palveluntarpeen arviontiprosessiin, jonka myötä asiakkaalla on mahdollista saada oikea-aikaisia ja oikein kohdennettuja palveluja. Asiakastyön lisäksi työhösi kuuluu erilaisia vastuutehtäviä, kuten Kanta- hankkeeseen- ja muihin yhteistyöverkostoihin osallistuminen, valvontatehtävät ja laatutyö.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä työotetta, hyvää priorisointikykyä, sekä halua kehittyä yhdessä tiimin kanssa. Tehtävän edellytyksenä on myös riittävät ATK- taidot. Käytössämme on Effica- asiakastietojärjestelmä. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sosiaalityöntekijä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 3§ kohta 1).


Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen, sekä joustavasti etätyön mahdollisuuden kaupungin etätyöohjeen mukaan ja asiakastyön sen salliessa. Vammaispalvelutiimiin kuuluu lisäksesi toinen sosiaalityöntekijä, kolme sosiaaliohjaajaa, toimistosihteeri ja esimies.

Salon kaupunki työnantajana tarjoaa maksuttomia liikuntaryhmiä, työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Olemme savuton työnantaja.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Palkkaus 3611,65. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulle voidaan maksaa työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti työkokemukseen perustuvaa lisää sekä kuuden (6) kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa vammaissosiaalityön päällikkö, Laura Tuominen p. 044 778 3003, laura.tuominen@salo.fi

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / Sosiaalityöntekijän virka- vammaispalvelut. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 10.5.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vammaissosiaalityön päällikkö, Laura Tuominen p. 044 778 3003, laura.tuominen@salo.fi

Lisätietoja

Vammaispalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs