Salon kaupungin sosiaalipalveluiden palveluohjauksen ja palvelutarpeen arvioinnin Sointu-tiimissä on haettavana sosiaalityöntekijän vakituinen virka


Etsimme tiimiimme uutta sosiaalityöntekijää. Voisitko se olla sinä?

Avoinna oleva työtehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentaa sosiaalialan osaamista sosiaalipalveluiden näköalapaikalla. Vastaamme Salon virka-aikaisesta sosiaalipäivystyksestä, lastensuojelun tarpeen arvioinneista sekä kaikenikäisten kuntalaisten sosiaalihuoltolain mukaisista palvelutarpeen arvioinneista. Työ sisältää akuutti- ja kriisityöskentelyä, palveluohjausta, palveluiden järjestämistä, dokumentointia, sekä asiakas- että verkostotyöskentelyä. Työn painopisteenä on lapsien ja perheiden sekä erityistä tukea tarvitsevien aikuisten palvelutarpeen arvioinnit.

Etsimme sosiaalityöntekijää, jolla on päivystyksellinen, asiakaslähtöinen, reflektoiva, arvioiva ja kehittävä työote. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä sosiaalipalveluiden ja lastensuojelun asiantuntemusta. Dokumentointi on sinulle vaivatonta ja ratkaisukeskeinen työskentely on sinulle luontaista. Olet tiimipelaaja ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot vaikeissakin tilanteissa. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laita hakemus tulemaan, sillä täällä on haastavan työn tukena innostunut, osaava ja kehittämismyönteinen Sointu-tiimi, jossa toimii yhteensä 6 sosiaalityöntekijää, 1 Ankkurin sosiaalityöntekijä, 5 sosiaaliohjaajaa ja psykologi sekä lähiesimiehenä johtava sosiaalityöntekijä. Tarjoamme Sinulle ergonomiset työtilat nykyaikaisessa kaupungintalossa. Salon sosiaalityön palveluille on myönnetty SHQS- laaduntunnustus. Tarjoamme työn tueksi mm. työnohjauksen, mahdollisuuden etätyöhön ja työhön liittyvää koulutusta. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Sosiaalityön palveluissa on käytössä kolme autoa.

Lisätietoja: https://salo.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/lasten-nuorten-ja-perheiden-palvelut/palveluohjaus-ja-palvelutarpeen-arviointi-sointu/

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys ja Valviran lupa toimia sosiaalityöntekijänä. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan virka täyttää väliaikaisesti sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijalla (ed. mainittu laki, 12 § ja Valviran erityisehdot). Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus. Sosiaalityön pääaineopiskelijoiden opintojen loppuunsaattamista tuetaan mm. koulutusvapaiden osalta.

Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3790,10 euroa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Niina Hemming puh. 02 778 3133 ja vs. perhesosiaalityön päällikkö Birgitta Halmetkangas puh 02 778 3001

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sosiaalityöntekijän virka, Sointu. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 31.5.2021 klo 12.

Lisätietoja

https://salo.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/lasten-nuorten-ja-perheiden-palvelut/palveluohjaus-ja-palvelutarpeen-arviointi-sointu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Niina Hemming puh. 02 778 3133 ja vs. perhesosiaalityön päällikkö Birgitta Halmetkangas puh 02 778 3001

Lisätietoja

Perheiden palvelut, Sointu tiimi

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs