Sosiaalityöntekijä

Tule mukaan rakentamaan parempaa lastensuojelua Laukaaseen.

Meillä on vahva pyrkimys siihen, että olemme asiantuntemuksestamme tunnettu työyhteisö, jossa jokainen työntekijä viihtyy ja tulee kuulluksi.

Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lastensuojeluun ja mukavaan työyhteisöömme uutta työkaveria. Työyhteisössämme on moniammatillista osaamista, joustavuutta ja kannustava ilmapiiri.

Sosiaalityöntekijä tulee työskentelemään lastensuojelutiimissä. Sosiaalityöntekijän pääasiallisiin tehtäviin kuuluu suunnitelmallinen lastensuojelun sosiaalityö, lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä toimiminen sekä monialainen yhteistyö eri verkostojen ja yhteistyötahojen kanssa. Työn tueksi tarjoamme työyhteisön, jossa sosiaalityöntekijöiden lisäksi työskentelee sosiaaliohjaajia, perheohjaajia ja perheneuvolan psykologi. Työn tukena on säännöllinen työnohjaus, perehdytys, esimiehen tuki ja kattava työterveyshuolto.

Meillä sosiaalityö jakaantuu arviointiin, lastensuojeluun, aikuis- ja perhesosiaalityöhön. Lisäksi Laukaan kunnassa työskentelee yksi lastenvalvoja-sosiaalityöntekijä. Perhetyötämme on vahvistettu ja osaavassa tiimissä työskentelee 13 perhetyöntekijää. Perhetyötä ja sosiaalityötä on kehitetty systemaattisesti ja perhetyössä on käynnistynyt oma avoperhekuntoutustyö ja perheneuvola. Lisäksi olemme käynnistämässä systeemisen lastensuojelumallin käyttöönottoa.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä pari- ja tiimityöskentelyyn sekä verkostotyön taitoja. Arvostamme vahvaa halua olla kehittämässä asiakaslähtöisiä sosiaalityön palveluita. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa työnsisältöihin ja Laukaa on aidosti kehitysmyönteinen kunta, jossa pääset olemaan mukana työn vahvassa kehittämisessä.

Jätäthän meille hakemuksesi 10.5.2021 klo 15.00 mennessä. Työssä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Haastatteluihin voidaan pyytää kesken hakuprosessin.

Kelpoisuusvaatimus sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän koulutus.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan. Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Marja-Liisa Kauppinen 050 4387 549, sähköpostitse; marja-liisa.kauppinen@laukaa.fi ja 26.4 alk. sosiaalityön johtaja Päivi Paavilainen puh. 040 8447701 , sähköpostitse; paivi.paavilainen@laukaa.fi

Lisätietoja

Laukaan kunta, Perusturvapalvelut, Sosiaalityö

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Arwidssonintie 15-17, 41340 Laukaa

Suggested jobs