Sosiaalityöntekijä - Suonenjoen kaupunki

Tule töihin vakituiseen sosiaalityöntekijän virkaan Suonenjoen sosiaalitoimistoon!

Etsimme joukkoomme innostunutta sosiaalityöntekijää työskentelemään hyvällä asenteella ja motivaatiolla perhepalveluihin ja lastensuojeluun.

Perhepalvelujen tiimissä työskentelee kolme sosiaalityöntekijää, palveluohjaaja, kaksi perheohjaajaa ja perhetyöntekijä. Meillä on mukava, iloinen ja kehittämisestä innostunut työyhteisö.

Olemme kehittämässä systeemisen lastensuojelun toiminta mallia ja perhekeskuspalvelujen kokonaisuutta. Kysy lisää virkaan liittyvistä työtehtävistä ja työyhteisöstämme johtavalta sosiaalityöntekijältämme.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015 7§, 32§). Ennen viran vastaanottamista on hakijan esitettävä rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan ja sosiaalihuollon ammattihenkilölain mukainen rekisteröinti. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Viran vastaanottaminen 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 3304,37 €/kk.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti 20.6.2021klo 21.00 mennessä kuntarekryyn.
Valmistauduthan hakiessasi haastatteluun, joka järjestetään 23.6.2021 klo 13-16.00 tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa sosiaalityöntekijä Riikka Järvelin puh. 044 757 0718, riikka.jarvelin@suonenjoki.fi 4.6 asti ja 7.6 eteenpäin
johtava sosiaalityöntekijä Margit Laaksonen puh. 044758 1451, margit.laaksonen@suonenjoki.fi

Lisätietoja

Suonenjoen kaupunki, Sosiaalitoimi

Suonenjoki on maankuulu savolainen mansikkakaupunki. Asukkaita kaupungissamme on noin 7500. Savolaiskaupungin vireys ja elinvoima kumpuaa ihmisten iloisuudesta, ahkeruudesta ja luonnon läheisyydestä. Vaihtelevat maisemat, vesistöjen läheisyys ja asumisen väljyys ovat tekijöitä, joilla kaupunkimme erottuu edukseen. Kaupunkimme tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuntalaisille sekä erinomaiset vetovoimatekijät viihtyisään asumiseen ja vapaa-ajan viettoon.

Suonenjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tietoja Suonenjoesta löytyy osoitteesta www.suonenjoki.fi


Osoite: Keskuskatu 3, 77600 Suonenjoki

Rekommenderade jobb