Haemme

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ PERHESOSIAALITYÖHÖN

Etsimme kahta sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 1.9.2021 alkaen.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin sisältyy lastensuojelutyötä sekä erityistä tukea tarvitsevien lasten sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalityötä. Tehtäviin sisältyy mm. palvelutarpeen arviointien tekeminen ja lastensuojelutarpeen selvittäminen yhdessä lapsen, perheen ja verkostojen kanssa. Asiakassuunnitelmaan perustuvan työskentelyn aikana toimit lastensuojelun avo- ja sijaishuollon asiakkaina olevien lasten vastuusosiaalityöntekijänä sekä sosiaalihuoltolain mukaista erityistä tukea tarvitsevien lasten omatyöntekijänä.

Perhesosiaalityön tiimiin kuuluu 6 sosiaalityöntekijää, 1 lastensuojelun palveluohjaaja, 2 perhekeskuksen palveluohjaajaa, 4 perhetyöntekijää ja 2 lapsiperheiden kotipalvelun työntekijää.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, säännöllisen työnohjauksen, asiantuntijaryhmän tuen, kilpailukykyisen palkan, mukavat ammattitaitoiset työkaverit, hyvän työilmapiirin sekä mahdollisuuden ammattia täydentävään koulutukseen. Tiimin käytössä on oma auto ja etätyömahdollisuus.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän virka on haettavana 1.7.2021 alkaen. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (3650,25 eur/kk).
Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan on esitettävä rikosrekisteriote.

Edellytämme sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (817/15 § 7) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, kokemusta lastensuojelutyöstä sekä positiivista asennetta työtäsi kohtaan.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa ajalla 1.-16.7.2021 sosiaalityöntekijä Suvi Lahti p. 050 593 8764, suvi.lahti@janakkala.fi ja 19.7.2021 alkaen sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Sanna Kortesoja, p. 050 551 0978, sanna.kortesoja@janakkala.fi.
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 31.7.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalityö, Lastensuojelu

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Rekommenderade jobb