Sosiaalityöntekijä - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta työtä ikääntyneiden parissa!

Kirkkonummen kunnan Ikäihmisten palvelut tarjoaa vakituisen virkasuhteen innostuneelle ja lempeälle sosiaalityöntekijälle! Tarjoamme sinulle antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä, jossa teet tiivistä yhteistyötä muun muassa palvelutarpeen arvioinnin, kotihoidon, ympärivuorokautisten asumisyksiköiden, omalääkäreiden ja muun hoito- ja kuntoutushenkilöstön kanssa. Olet siis keskeisessä asemassa verkostoitumassa kunnan tarjoamiin palveluihin. Muodostat sosiaalityön tiimin yhdessä toisen sosiaalityöntekijän kanssa. Sosiaalityöntekijät ovat tärkeä osa Kirkkonummen kunnan Ikäihmisten hyvinvointipalveluita.

Asiakkaasi ovat 65 vuotta täyttäneitä, ja työn tavoitteena on ohjata, tukea ja neuvoa asiakkaita mahdollisimman tasapainoisen ja laadukkaan arjen saavuttamisessa. Pidämme tärkeänä ennaltaehkäisevää toimintatapaa, moniammatillista työskentelyä ja ennen kaikkea asiakaslähtöisyyttä, sillä ikäihmisemme ovat meille tärkeitä.

Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt havainnointikyvystä, rauhallisuudesta, valppaudesta ja ihmisten lempeästä kohtaamisesta. Koska tapaat asiakkaita kotikäynneillä, on ajokortista ja oman auton ainakin ajoittaisesta käyttömahdollisuudesta sinulle apua.

Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Työtehtävät vaativat arviointi- ja päätöksentekokykyä. Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä. Kirkkonummi on savuton työpaikka.

Työn aloittamisen tarkasta ajankohdasta voimme neuvotella yhdessä kanssasi. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §: n mukainen pätevyys. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää! Tapaamisia hakijoiden kanssa järjestämme mielellämme jo hakuaikana.

Jätä hakemuksesi kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta www.kuntarekry.fi (työavain 379535), hakuaika päättyy 24.9.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ikäihmisten yhteisten palveluiden palvelupäällikkö Stiina Bergendahl puh. 040-1269922, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten palvelut, Ikäihmisten palveluiden yhteiset palvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb