test
Sosiaalityöntekijä - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupunki hakee nyt Sinua reipas ja innostunut

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ (2 virkaa)

Olet yksi moniammatillisen Lasten ja perheiden palveluyksikön asiantuntijoista.

Työtehtäviisi kuuluu lastensuojelusta vastaavan sosiaalityöntekijän monipuoliset tehtävät tai sosiaalihuoltolain mukaiset tehtävät. Painopiste työskentelyssämme on ennaltaehkäisevä työ korjaavan sijaan. Tiivis yhteistyö omassa tiimissäsi, asiantuntemuksesi ja kiinnostuksesi määrittelevät työnsisältöäsi. Lasten ja perheiden palvelujen tiimissä työskentelee 19 työntekijää. Työssäsi tulet tarvitsemaan autoa ja tarvittaessa työnantajasi tulee auttamaan sinua asunnon löytämisessä. Kalajoen kaupunki tarjoaa henkilöstölleen laajat mahdollisuudet vapaa-ajan henkilöstöetuuksien käyttöön.

Otteeltasi olet avoin, kehitysmyönteinen ja aloitteellinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti sekä osana tiimiä. Olemme työkaveria arvostava, vireä tiimi ja meille on tärkeätä, että tunnet olosi mukavasti vastaanotetuksi uudessa työpaikassasi. Tervetuloa mukavaan tiimiin ja monipuoliseen sosiaalityöntekijän työhön!

Pätevyysvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon kelpoisuuslain 3 § mukainen pätevyys. Palkka TVA:n mukainen. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä työnantajalle lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Virat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos kiinnostuit hae paikkaa heti!

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Soita rohkeasti ja kysy lisää, lisätietoja tehtävästä antaa Lasten ja perheiden palvelujen palvelupäällikkö Sari Ängeslevä p. 044 4691 552.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lasten ja perheiden palvelujen palvelupäällikkö Sari Ängeslevä p. 044 4691 552.

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalipalvelut, Lasten ja perheiden palvelut

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Rekommenderade jobb