test

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Ketterät kokeilut ovat meille mahdollisuuksia, mutta emme halua tinkiä tekemisen laadusta. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä. Unelmien kotikaupunki on hyvinvointia elämän eri tilanteissa.

Haemme sosiaalityöntekijää Porvoon aikuissosiaalityöhön viran sijaisuuteen ajalle 31.1.-5.6.2022.

Sosiaalityöntekijän tehtävät painottuvat Porvoon mielenterveys- ja päihdepalvelujen asumispalveluiden ja Koivulan asumisyksikössä olevien aikuisten kanssa tehtävään työhön. Sosiaalityöntekijän tehtävänä on suunnitelmallisen sosiaalityön keinoin tarjota tukea asiakkaille. Työhön sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisen palvelutarpeen arviointien ja sosiaalityön suunnitelmien laatiminen, suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa, sosiaalihuoltolain mukaisten päätösten tekeminen, asumispalveluryhmään osallistuminen ja rakenteellinen sosiaalityö.

Sosiaalityöntekijän fyysinen toimipiste sijaitsee Koivulan asumisyksikössä. Sosiaalityöntekijä tekee paljon yhteistyötä erityisesti aikuissosiaalityön, mielenterveys- ja päihdepalvelujen ja asumispalvelutuottajien kanssa. Esihenkilönä toimii Porvoon aikuissosiaalityön johtava sosiaalityöntekijä.

Työtäsi tukevat hyvät ja toimivat rakenteet, kuten säännölliset työryhmän kokoukset, lähiesihenkilön tuki ja työnohjaus. Parityö on vahvuutemme ja saat tukea tarpeen mukaan joko työryhmän sisältä tai eri yhteistyökumppaneista.

Tarjoamme eettisesti orientoituneen ja oppivan työyhteisön, juridisen tuen, joustavat työajat, henkilöstön liikunta- ja kulttuuripalvelut ja työterveyshuollon palvelut. Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä etätyötä sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.
Lisäksi edellytämme molempien kotimaisten kielten hyvää suullista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen hyvää kirjallista taitoa sekä luetun tekstin ymmärtämisen taitoa. Arvostamme työkokemusta mielenterveys- ja päihdepalveluista.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Sosiaalityöntekijän työaika on 37,75 h/viikko. Palkkaus määräytyy KVTES:in mukaan.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.
Koeaika on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Lähetä hakemuksesi 6.12.2021 klo.14.00 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Alexandra Blomqvist puh 040 184 3539 alexandra.blomqvist2@porvoo.fi tai palvelupäällikkö Ville Heininen puh 040 191 6843 ville.heininen@porvoo.fi.

Lisätietoja

Aikuissosiaalityö

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki. Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.

Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb