Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Hangö stad

Haemme sosiaalityöntekijää lapsiperheiden palveluiden yksikköön

Hangossa on hyvät harrastemahdollisuudet ja täällä on lyhyet etäisyydet. Kaikki tarvittava on pyöräilymatkan päässä. Meren ympäröimän Hangon luonto on ainutlaatuinen, 30km hiekkarantoja ja isot metsäalueet.

Kaupunkimme tarjoaa lapsille ja lapsiperheille laadukasta varhaiskasvatusta, perusopetusta sekä terveyspalveluja. Hanko tarjoaa lapsille turvallisen kasvuympäristön.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän tehtäviin on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä, 817/2015). Työtehtävät edellyttävät hyvät suulliset ja kirjalliset taidot kummassakin kotimaisessa kielessä.

Hanko on mukana Tulevaisuuden lastensuojelu hankkeessa ja systeeminen toimintamalli on käytössä lastensuojelussa ja lapsiperhepalveluissa. Olemme myös mukana perhekeskusvalmennuksessa.
Tule siis mukaan kehittämään.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan SOTE-sopimuksen mukaisesti, joustavan työajan, lounasedun ja mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja täydennyskoulutukseen. Sinulla on oma työhuone ja myös mahdollisuus tehdä etätyötä. Henkilöstöetuumme kuuluu liikuntaa ja kulttuuria. Lisäksi voivat sosiaalipalvelun palveluksessa olevat tarvittaessa käyttää kaupungin autoa virka-aikana. Henkilöstö on koulutettu lastensuojelun systeemisen toimintamalliin ja systeeminen tiimi kokoontuu säännöllisesti. Autamme myös tarvittaessa asunnon löytämisessä.

Virkaan haetaan viimeistään 27.5.2022 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan. Sosiaalityöntekijä voidaan palkata ennen hakuajan päättymistä, mikäli sopiva hakija löytyy.

Tule mukaan motivoituneeseen tiimiimme työskentelemään Hangon lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin puolesta!

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ennen virkasuhteen alkamista. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hangossa 27.1.2022

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat johtava sosiaalityöntekijä Harald Holmström, 040 135 9476, harald.holmstrom@hanko.fi tai sosiaalipalvelupäällikkö Elisabeth Sundberg, 040 830 1913, elisabeth.sundberg@hanko

Lisätietoja

Hangon kaupunki, Sosiaalipalvelukeskus

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.


Osoite: Kulmakatu 12, 10900 Hanko
Hangon kaupunki - Rökfri arbetsplats Hangon kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb