test
Sosiaalityöntekijä - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan kotoutumisen palveluiden sosiaalityöntekijän sijaisuus 1.3.2022-31.5.2023

Oletko kiinnostunut työskentelemään kotoutumistyön parissa? Oletko innovatiivinen tiimi- ja verkostotyöntekijä mutta pidät myös työskentelystä omatoimisesti? Tällöin voit olla juuri etsimämme henkilö.

Kirkkonummen kunnan kotoutumisen palveluissa työskentelee 1 sosiaalityöntekijä ja 3 sosiaaliohjaajaa. Kotoutumisen palvelut ovat osa työikäisten sosiaalipalveluita ja työikäisten palveluiden kokonaisuutta.

Kirkkonummen voimassa oleva kotoutumisohjelma luo raamit kotoutumisen toteuttamiselle kunnassa. Meille kotoutumisen palveluissa verkostotyö ja yhteistyö on ensisijaisen tärkeä asia, me myös vastaamme kuntatasolla kotoutumisen koulutuksista henkilökunnalle. Meille laadukas ja arvokas kotoutuminen on sydämen asia sisältäen myös asiakkaan oman osallistamisen omaan elämään ja omaan kotoutumiseen.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti kyseisen asiakasryhmän erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden palvelutarpeen arvioinnit, sosiaalihuoltolain mukaiset palvelupäätökset, moniammatillinen työskentely, perheen yhdistämisen prosesseihin liittyvät työtehtävät, harkinnanvaraisen (ehkäisevän) toimeentulotuen käsittely, kotoutumisen palveluiden kehittäminen yhteistyössä tiimin, esihenkilön ja muiden toimijoiden kanssa.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Lisäksi edellytämme:
Hyviä yhteistyö-, tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakastyössä että tiimityöhön perustuvassa työyhteisössä.
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, paineensietokykyä, joustavuutta, asiakaslähtöistä työorientaatiota sekä sitoutumista ja kiinnostusta kotoutumisen palveluiden kehittämiseen.

Luemme eduksi: kokemuksen sosiaalialan ja kotouttamisen työstä, toimeentulotukityöstä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti. Viransijaisuuteen voidaan soveltaa kuuden kuukauden koeaikaa.
Tehtäväkohtainen palkka: 3514,14 €/kk.

Jos kiinnostuit, niin soita ja kysy lisää.

Hakemukset toimitetaan 3.2.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 407264).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytoinnista vastaa työikäisten sosiaalipalveluiden palvelupäällikkö Pia Sandström, puh. 040-1269134 tai
etunimi.sukunimi(at)kirkkonummi.fi.

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Työikäisten palvelut, Työikäisten sosiaalipalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb