Skip to main content
test

Tulisitko meille perhesosiaalityöntekijäksi vakituiseen virkaan? Jatkamme uuden työkaverin etsimistä, joten pysähdypä hetkeksi ja pohdi, voisiko Saarikka olla Sinun uusi työnantajasi?
Aiemmin virkaan jätetyt hakemukset huomioidaan.

Perhsesosiaalityön mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä uutta työkaveria odottavat sosiaalityöntekijä, kolme sosiaaliohjaajaa ja neljä perheohjaajaa.

Perhesosiaalityöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat sosiaalihuoltolain mukainen palvelutarpeen arviointi ja tarvittaessa lastensuojelulain mukainen lastensuojelutarpeen arviointi. Olemme kehittäneet ja kehitämme edelleen monitoimijaista palvelutarpeen arviointia tavoitteenamme oikea-aikaiset palvelut lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Olet myös sosiaalihuoltolain mukaisen erityisen tuen tarpeessa olevien lasten ja nuorten vastuutyöntekijä työskennellen heidän ja heidän perheidensä kanssa.

Perhesosiaalityöntekijänä teet työtä yhdessä oman perhesosiaalityön tiimisi sosiaalityöntekijän, -ohjaajien ja perheohjaajien kanssa, mutta myös lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden, -ohjaajien ja perheohjaajien kanssa. Yhteistyösi on tiivistä aikuisten sosiaalipalveluiden, mielenterveys- ja päihdepalveluiden, terapia- ja neuvolapalveluiden sekä kuntien varhaiskasvatuksen, koulujen ja oppilaitosten kanssa. Yhdessä tehden autamme alueemme lapsia, nuoria ja perheitä parhaiten! Työskentelet koko Saarikan viiden kunnan (Saarijärvi, Karstula, Kannonkoski, Kivijärvi, Kyyjärvi) alueella, vaikka toimipisteesi on Saarijärvellä.

Lapset Puheeksi -toimintamalli on käytössä Saarikassa sekä alueemme kuntien peruspalveluissa. Toimintamallin koulutuksia järjestetään vuosittain. Lastensuojelun systeemisen toimintamallin käytössä vahvistumme pikku hiljaa ja toteutamme toimintamallia mahdollisuuksien mukaan.

Saarikassa saat lämpimän vastaanoton, pääset mukaan mukavaan ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön. Pystymme tarjoamaan sinulle oman työhuoneen terveissä tiloissa. Meillä on käytössä liukuva työaika ja joustavat etätyön tekemisen mahdollisuudet. Työnohjaus toteutetaan ryhmätyönohjauksena ja työterveyshuolto hoituu Terveystalolla. Työnantaja tukee työhyvinvointia Smartumin kulttuuri- ja liikunta- tai hierontaeduilla sekä järjestämällä työhyvinvointia tukevat tapahtumat keväisin ja syksyisin. Säännölliset kehittämispäivät ovat olleet käytäntönämme jo pitkään.

Sinun on mahdollista neuvotella rekrytointilisästä virkaa vastaanottaessasi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3§:n ja 7§:n mukainen laillistus ja lupa toimia sosiaalityöntekijän virassa. Määräaikaisesti virkaan voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Virkaan valitun tulee esittää rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Edellytämme, että Sinulla on tartuntatautilain 48§:n ja 48a§:n mukainen rokotussuoja. Pyydämme Sinua myös käymään huumausainetestissä.

Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuajan kuluessa.

Noudatamme 4 kk:n koeaikaa.

Tervetuloa Saarikkaan!

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. palveluvastaava Anu Paananen, anu.paananen@saarikka.fi
p. 044 459 8327

Lisätietoja

Perhe- ja sosiaalipalvelut

SoTe-kuntayhtymä, perusturvaliikelaitos Saarikka


Osoite: Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi
Perusturvaliikelaitos Saarikka - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb