Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Sosiaalityöntekijä työskentelee Iisalmen sosiaalikeskuksen lastensuojelun sijaishuollon tehtävissä. Sijaishuollossa toimii kaksi sosiaalityöntekijää. Sijaishuolto on osa Iisalmen lastensuojelun tiimiä. Tiimin lastensuojelun avohuollossa on neljä sosiaalityöntekijän virkaa ja kaksi palveluohjaajaa. Lastensuojelun sosiaalityö tapahtuu läheisessä yhteistyössä sosiaalihuoltolain mukaisen perhesosiaalityön kanssa. Olennainen osa työtä on yhteistyö eri sosiaalityön osa-alueiden sekä perheiden palveluita järjestävien tahojen kanssa.

Viran kelpoisuutena on laillistetun sosiaalityöntekijän tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, 3 §, 7 §). Huomioimme myös sosiaalityöntekijän tutkintoa suorittavat opiskelijat.

Edellytämme hyviä asiakas- ja verkostotyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sosiaalityön kokemus katsotaan eduksi. Auton käyttö työssä välttämätön.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa perhesosiaalityön esihenkilö Marja-Liisa Korhonen, puh. 040 5112 423

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalityön palvelut, Perhesosiaalityö

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän kunnille.


Osoite: Virrankatu 2, 74100 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb