Skip to main content
test

Omannäköisen onnentunteen täyttämää elämää nyt tarjolla vuoden 2022 talvikaupungissa SOSIAALITYÖNTEKIJÄLLE 1.11.2022 alkaen toistaiseksi.

Sosiaalityöntekijä työskentelee työikäisten palveluissa. Työtehtävänä on ensisijaisesti työikäisten sosiaalityö erityisesti työllisyyden kuntakokeilun kohderyhmän kanssa. Sosiaalityöntekijä toimii oman alansa asiantuntijana osana moniammatillista asiantuntijaverkostoa. Työhön sisältyy mm. palvelutarvearvioiden, asiakassuunnitelmien, aktivointisuunnitelmien ja sosiaalisten tilanteiden selvitysten laatiminen. Tehtäviin kuuluvat sosiaalihuollon palvelujen (mm. sosiaalinen kuntoutus ja kuntouttava työtoiminta) järjestäminen sekä täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen myöntäminen. Sosiaalityöntekijä koordinoi Kemijärvellä käytössä olevaa sosiaalista raportointia.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnassa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työnantajana Kemijärven kaupunki on savuton.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, valmiutta laaja-alaisiin tehtäviin sekä kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi työtehtävien hoitamisessa.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaisia rokotussuojia. Hakemuksia ei palauteta.

Hakemus toimitetaan 14.10.2022 klo 12 mennessä Kuntarekryyn (työavain 436296) tai Kemijärven kaupungin kirjaamon osoitteeseen Kemijärven kaupungin kirjaamo, PL 5, 98101 Kemijärvi tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kemijarvi.fi. Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään merkintä SOSIAALITYÖNTEKIJÄ.

Ensisijaisesti toivomme hakemusta Kuntarekryyn, www.kuntarekry.fi.

Käytämme kaupunginhallituksen päätöksen 22.2.2021 § 63 mukaisesti anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen.

Työnantajalla on käytössä henkilöstön hyvinvointietu ePassi 200 €/kalenterivuosi 1.1.2022 lukien edellytysten täyttyessä (kaupunginhallitus 1.10.2018 § 277, 11.10.2021 § 349). Kemijärven kaupungin henkilöstöllä on mahdollisuus käyttää Pyhätunturin juurella, hotelli Kultakeron alapuolella sijaitsevaa lomaosaketta edullisin vuorokausihinnoin.

Maksamme kelpoisuusehdot täyttävälle (laillistettu) sosiaalityöntekijälle rekrytointilisää 300 €/kk kaupunginhallituksen päätöksen 19.4.2022 § 132 mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.kemijarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Merja Onkamo p. 040 189 9062 tai merja.onkamo@kemijarvi.fi.

Lisätietoja

Perhe- ja sosiaalipalvelut

Hieman alle 7200 asukkaan kaupungissa on helppo elää mukavan vilkasta, mutkatonta arkea. Kemijärvi tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet koko perheelle muuallakin kuin luonnossa, uimahallista ja jäähallista kulttuurikeskukseen ja musiikkiopistoon. Opiskellakin voi ylioppilaaksi tai ammattiin asti.

Jos jostain syystä tulee tarve käydä etelämmässä, pääset suoralla junayhteydellä sujuvasti Helsinkiin asti ja takaisin. Autoa sen sijaan et täällä asuessasi välttämättä tarvitse, sillä pienen kaupungin keskustassa monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Jos kuitenkin autoilet, työmatkojasi tai kauppareissujasi eivät ruuhkajonot rasita.

Elämänlaatua parantaa sekin, että Kemijärvellä kaikki mitä tulee ei mene asumiseen, vaan rahaa jää myös elämiseen – ja silti täällä on mahdollista asua ruuhka-Suomea väljemmin.


Osoite: Sairaalakatu 9, 98100 Kemijärvi
Kemijärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb