Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän (PoSa) sosiaali- ja perhepalveluissa on avoinna
SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VAKINAINEN VIRKA AIKUISSOSIAALITYÖSSÄ

Sosiaalityöntekijän tehtäviin aikuissosiaalityön tiimissä kuuluvat palvelutarpeen arviointi, sosiaalihuoltolain mukaisen asumispalvelun asiakkuuksien hoito sekä monipuoliset verkosto- ja yhteistyötehtävät. Aikuissosiaalityön tiimissä työskentelee 2 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa ja palveluneuvoja. Työhösi kuuluu myös konsultaatiota, ohjausta ja neuvontaa. Tehtävässä pääset käyttämään ammattitaitoasi monialaisesti laajoissa verkostoissa ja kehittämään palveluita.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 3 § ja 7 §:n mukainen kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa sosiaalityöntekijän virka voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. Voit siis olla myös loppuvaiheen sosiaalityön opiskelija.

Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta sekä kykyä itsenäiseen ja aktiiviseen työotteeseen. Kokemus aikuisten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä ja palvelutarpeen arvioinnista katsotaan eduksi.

Tarjoamme kohtuullisen asiakasmäärän, joustavan työajan, mahdollisuuden säännöllisesti etätyöhön sekä monia henkilöstön liikunta-, ruokailu- ja virkistysmahdollisuuksia. Tarvittaessa avustamme asunnon saamisessa. Työtäsi tukevat hyvät ja toimivat rakenteet, kuten säännölliset työryhmän kokoukset, lähiesimiehen tuki ja säännöllinen työnohjaus. Juridista tukea varten tiimin käytettävissä on myös lakimieskonsultaatiopalvelu.

Aikuissosiaalityön tiimin työtilat Kankaanpäässä mahdollistavat joustavan moniammatillisen työskentelyn. Samoissa tiloissa tiimin kanssa toimivat myös lastensuojelu ja vammaispalvelut. Työskentelyalueena on koko PoSan alue (Kankaanpää, Siikainen, Karvia, Jämijärvi ja Pomarkku). Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä viran hoitamisessa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3648,76 €/kk. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virka täytetään 6.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 26.5.2022 klo 16.00. Hakemuksesi ansioluetteloineen pyydetään jättämään sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun tulee toimittaa ennen viran vastaanottamista lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärinlausunto soveltuvuudesta virkaan.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa sosiaalipalvelupäällikkö Anna Isoviita p. 044 577 2746 (sähköposti: etunimi. sukunimi@eposa.fi)

Lisätietoja

PoSa sosiaali- ja perhepalvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Kankaanpää, 38700 Kankaanpää

Rekommenderade jobb