Skip to main content
test

Kempeleen kunnan sosiaalipalveluissa on haettavana sosiaalityöntekijän vakituinen virka lapsiperheiden palveluissa 17.6.2022 alkaen. Haettava tehtävä kohdentuu ensisijaisesti lapsiperhepalveluiden palvelutarpeen arvioinnin tehtäviin. Palvelutarpeen arvioinnit tehdään työparityönä sosiaaliohjaajan kanssa.

Sosiaalityöntekijänä vastaat lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin selvitysprosessin asiakastyöstä yhdessä sosiaaliohjaajan, lapsen, perheen ja verkostojen kanssa. Tehtävä sisältää konsultaatiota, ohjausta, neuvontaa ja lyhytaikaisen tuen tarjoamista perheille palvelutarpeen arvioinnin aikana. Asiakkuudet palvelutarpeen arvioinnissa ovat lyhytaikaisia. Mikäli asiakkaalla on tarve pidempikestoiseen tukeen, asiakkuus siirretään lapsiperhepalveluihin tai lastensuojeluun.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityöskentelyn taitoja sekä moniammatillista työotetta. Lisäksi arvostamme aloitekykyä sekä myönteistä asennetta kehittämiseen ja koulutukseen. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamisessa. Työhön sisältyy myös osallistuminen virka-aikaiseen sosiaalipäivystykseen. Kokemus sosiaalityöstä / lasten ja perheiden palveluista katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Työhön tarjoamme työyhteisön ja tiimin tuen sekä säännöllisen työnohjauksen.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 § ja 7 § mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys tai vähintään sosiaalityön aineopinnot ja niihin sisältyvä käytännön harjoittelu suoritettuna. Virkaan valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, virkaan voidaan määräaikaisesti valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 30.6.2022 klo 15:00 mennessä. Virassa on neljän (4) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Heidi Holmström, puh. 050 5681905. Tavoitettavissa parhaiten klo 15-16 välillä tai voit laittaa tekstiviestin niin otan sinuun yhteyttä.

Lisätietoja

Sosiaalipalvelut

Kempele on reilun 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1 100 henkilöä.


Osoite: Kempele, 90440 Kempele

Rekommenderade jobb